Set wegwerphoezen voor massagetafels

Productcode:
1271
Leverancierscode:
6465
Beschikbaar:
Op voorraad

7,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 15

Voor specialisten in massagesalons en SPA-centra presenteert ems-beauty.es een set wegwerphoezen voor massagetafels. Met hen neemt de kwaliteit van elke procedure toe, wat steevast leidt tot de ontwikkeling van uw bedrijf.
Waarom je hoesjes zou moeten kopen

Bij het organiseren van het werk van een massagecentrum, moet u alle details doordenken om comfortabele omstandigheden te creëren voor de klant en voor de professional zelf. Een set wegwerphoezen voor een massagetafel helpt hierbij effectief. De hoezen zijn gemakkelijk uitgerekt en stevig vastgemaakt op de hoeken met elastische banden.
Aan het einde van de sessie is het gemakkelijk en snel te verwijderen en volstaat het om met een vochtige doek over het oppervlak van de ligstoel te gaan voor extra reiniging. De set bevat 10 koffers. Binnenkort kunt u zich niet meer voorstellen hoe u vroeger uw workflow zonder hen organiseerde.
Nadat u heeft besloten een set wegwerphoezen te kopen, neemt u contact op met de EMS-Beauty online winkel. We hebben een breed assortiment verbruiksartikelen, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels. De reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen 10 jaar.
De levering van goederen wordt door het hele land uitgevoerd via verschillende koeriersdiensten. Je hebt ook een ophaalservice beschikbaar. Neem voor hulp contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. U kunt telefonisch contact met hem opnemen, gepresenteerd op de site. Of laat een terugbelverzoek achter en verwacht dit binnen kantooruren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.