Set monopolaire radiofrequentieapparatuur voor gezicht en lichaam + cavitatieapparatuur

Productcode:
1606
Leverancierscode:
2334
Beschikbaar:
Op voorraad

3.000,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel het KIT QOMBO cavitatie- en RF-liftapparaat. Een verbeterd systeem, dankzij een combinatie van technologieën, stelt u in staat om snel en pijnloos veel figuurgebreken op te lossen.
Beschikbare technologieën

De combinatie van technieken in het KIT QOMBO-apparaat onderscheidt het van de achtergrond van monosystemen.
Ultrasone cavitatie, dankzij de frequentie van 28-33-40 kHz, vormt het lichaam en vermindert het volume pijnloos. De methode maakt gebruik van laagfrequente echografie die een verandering in druk en temperatuur in de interstitiële vloeistof van vetweefsel veroorzaakt en de vorming van microbellen veroorzaakt, die vervolgens de vetknobbeltjes en ze door het lymfestelsel doen barsten.
Ultrasone cavitatie kan alleen de vetlaag aantasten, op een diepte van 1-2 cm, en elimineert zo vetophopingen in probleemgebieden. Het systeem heeft 2 uitgangsmodi:
Voor gebieden met wijdverbreide obesitas.
Voor licht problematische gebieden.
Het wordt aanbevolen om na elke behandeling veel water te drinken. De patiënt krijgt zichtbare resultaten na de eerste sessies. Het monopole RF-apparaat geeft direct een liftend effect. Radiofrequentie is een moderne technologie op het gebied van esthetische geneeskunde, gebaseerd op het principe van warmteoverdracht. Deze behandeling is niet-invasief en pijnloos, het geeft warmte af via hoogfrequente radio-elektrische hordes die een liftend effect veroorzaken. RF garandeert uitstekende en blijvende resultaten bij het verminderen van rimpels in het gezicht en de hals, verstevigt de huid en verbetert de elasticiteit ervan.

Uitchecken

Heeft u een geschikt cavitatie- en RF-apparaat gevonden? Koop het via de EMS-Beauty webshop voor een spotprijs en met mogelijkheid tot gratis training. Je kiest zelf de vorm van de cursus en na afronding ontvang je een certificaat. U krijgt ook een servicegarantie.
Bezorging wordt door het hele land uitgevoerd, maar u kunt ook gebruik maken van de ophaalservice. Om de juiste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de nodige informatie te verzamelen.
Specificaties:

RF-frequentie - 3/5 MHz

Spanning - 220 V

Vermogen - 300 W

Pulsenergie - 2,5-30 V/cm2

Diameter spuitmond - 5 cm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.