Set flanellen hoezen voor tafels C3J1

Productcode:
1270
Leverancierscode:
C3J1
Beschikbaar:
Op voorraad

14,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

EuroMedSystems presenteert met genoegen een set flanellen hoezen voor tafels C3J1. Hoognodige verbruiksartikelen verhogen het comfort van de patiënt tijdens procedures enorm en maken het hele proces hygiënischer.
Voordelen van kiezen

Klanten van het massagecentrum verwachten kwaliteitswerk van een professional, evenals comfort tijdens de behandeling. Na het ligbed speelt consumentenmateriaal een belangrijke rol. Flanellen koffers zijn de perfecte oplossing om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.
De set bestaat uit een laken, kussensloop en dekbed. Flanel is een zeer aangenaam materiaal om aan te raken, dat gemakkelijk crèmes, oliën en vloeistoffen absorbeert die voor behandeling worden gebruikt. Hierdoor zal het schoonmaken van de ligstoel zeer snel en eenvoudig zijn.
Als u al lang beschermhoezen voor een massagetafel wilt kopen, doe dat dan voordelig via de webshop van EMS-Beauty. Aangezien we onze producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn onze kosten een orde van grootte winstgevender dan in andere winkels in het land. Bovendien bieden we productcertificering, zodat u zeker bent van de kwaliteit.
Levering van goederen wordt uitgevoerd in heel Europa. Je hebt ook een ophaalservice beschikbaar. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.