Set basaltstenen voor steentherapie UMS-XT4

Productcode:
1168
Leverancierscode:
UMS-XT4
Beschikbaar:
Op voorraad

29,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 4

Een set basaltstenen UMS-XT4 wordt onder de aandacht gebracht van massagespecialisten op de website ems-beauty.es. De kleine set wordt gebruikt voor lichaamsmassage en is gemakkelijk te vervoeren, waardoor het een uitstekende keuze is voor artiesten op locatie.
Kies opties

Niet iedereen weet hoeveel voordeel je kunt halen uit een massage die professioneel wordt uitgevoerd: normaliseer de bloeddruk, verbeter de stofwisseling, versterk het cardiovasculaire systeem, elimineer het sinaasappelschil-effect, verlies gewicht. Processen zijn toegankelijk met een grote set UMS-XT4 basaltstenen.
De warmte die vrijkomt door de stenen bereidt het lichaam voor op massage, activeert verschillende processen en helpt om te ontspannen. Bovendien is het met behulp van de kit mogelijk om een ​​aantal andere therapeutische effecten te bereiken:
ontgifting van het lichaam en vermindering van zwelling;
versnelling van metabolische processen, bloedcirculatie en lymfedrainage;
vermindering van stress en angst;
behandeling van depressie en slapeloosheid;
celverjonging;
herstel van de hormonale achtergrond.
Maar één sessie kan alleen maar zorgen voor ontspanning en rust. Maar om een ​​uitgesproken en blijvend resultaat te bereiken, is een reeks procedures vereist. Hun aantal kan alleen worden bepaald door een arts, op basis van het probleem van de patiënt en de kenmerken van zijn lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Steentherapie mag niet worden uitgevoerd als de patiënt contra-indicaties heeft voor de procedure. Deze staten omvatten:
hoge bloeddruk;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
mechanisch trauma aan de huid;
ontstekings- en etterende processen op de huid;
epilepsie en zenuwaandoeningen;
oncologische processen in het lichaam;
koortsachtige aandoeningen;
zwangerschap en borstvoeding.
Zorg ervoor dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor steentherapie, zodat deze geen bijwerkingen ervaart.

Bezorging regelen

Wilt u een set basaltstenen kopen voor steentherapie, neem dan contact op met de EMS-Beauty winkel. We hebben een breed scala aan massageapparatuur en accessoires, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. Als bonus geven we gratis training over het werken met de gekochte set.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij uw werk met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. U kunt ook de levering regelen naar elke hoek van het land.
Neem voor het regelen van de bezorging contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. U kunt ons ook bellen op de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.