Set basaltstenen voor steentherapie UMS-SY12

Productcode:
1172
Leverancierscode:
UMS-SY12
Beschikbaar:
Op voorraad

39,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Op de website ems-beauty.es wordt een kleine set UMS-SY12 basaltstenen voor steentherapie onder de aandacht gebracht van massagespecialisten. De kit is niet alleen efficiënt, maar ook klein van formaat, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is.
Kitfuncties

De meeste mensen kunnen zich niet eens voorstellen wat het positieve effect kan zijn van een massagecursus door een specialist. Als ze serieus worden genomen, kunnen deze procedures het algehele welzijn aanzienlijk verbeteren: de bloeddruk normaliseren, het metabolisme verbeteren, het cardiovasculaire systeem versterken, cellulitis elimineren, onnodig gewicht verwijderen.
En de resultaten kunnen nog sneller komen met de kleine set UMS-SY12 basaltstenen. Natuurlijke basaltstenen helpen de massagetherapeut veel in zijn werk, omdat de warmte die vrijkomt door de stenen de nodige punten opwarmt en ontspant, waardoor u de gewenste resultaten kunt bereiken. En de kit zelf is zo compact dat hij gemakkelijk naar veldmeesters kan worden vervoerd om hun patiënten een aantal therapeutische effecten te bieden:
spierontspanning;
het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en het verminderen van zwelling;
versnelling van metabolische processen;
vermindering van stress en angst;
behandeling van depressie en slapeloosheid;
celverjonging;
herstel van de hormonale achtergrond.
Eén procedure ontspant natuurlijk, maar om een ​​uitgesproken en blijvend resultaat te bereiken, is een volledige kuur vereist. Hun aantal hangt af van het probleem van de patiënt en de kenmerken van zijn organisme.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet niet vergeten dat er een aantal contra-indicaties zijn voor steentherapie, waarvan de aanwezigheid de procedure verbiedt:
hoge bloeddruk;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase;
mechanische schade aan de huid;
ontstekings- en etterende processen op de huid;
epilepsie;
oncologische processen in het lichaam;
koortsachtige aandoeningen;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Zorg ervoor dat uw patiënt gezond is en geschikt is voor behandeling, anders bestaat er een risico op bijwerkingen.
Bestelling levering

Als u een geschikte set stenen voor steentherapie heeft gevonden, kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een grote selectie gecertificeerde massageapparatuur en accessoires, waarvan de kosten veel voordeliger zijn dan in andere winkels, omdat we onze producten rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Bij aankoop krijg je een gratis training aangeboden over het werken met de geselecteerde set. Na je afstuderen ontvang je een certificaat dat nuttig is voor je werk met patiënten. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt door heel Europa laten bezorgen.
Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te verduidelijken. Bel hiervoor de nummers die u op de site ziet staan, of laat een terugbelverzoek achter, en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.