Set basaltstenen voor steentherapie UMS-LB8

Productcode:
1174
Leverancierscode:
UMS-LB8
Beschikbaar:
Op voorraad

51,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

EuroMedSystems presenteert met genoegen een set basaltstenen voor steentherapie UMS-LB8. Met een kleine set kunt u verschillende soorten massages uitvoeren, waardoor patiënten ontspanning en genezing krijgen.
Voordelen van kiezen

De massagemethode genaamd steentherapie is zeer effectief. Uw klanten zullen het vanaf de eerste sessies waarderen. De basaltsteentherapieset UMS-LB8 is een uitstekende keuze voor uw werk. De stenen moeten in de juiste steenwarmte op de juiste temperatuur worden verwarmd. De stenen houden warmte lang vast, maar geven deze langzaam weer af, waardoor de klant een aangenaam gevoel van volledige ontspanning krijgt.
Wij zijn ervan overtuigd dat door het aanbieden van dit soort behandelingen aan uw klanten, het niveau van uw salon naar een hoger niveau zal stijgen. Met een betaalbare set stenen kunt u op alle delen van het lichaam masseren, waardoor de beste therapeutische effecten worden bereikt. En zijn kleine formaat is ideaal voor ambachtslieden ter plaatse. Als je vriend zo'n specialist is, is dit voor hem een ​​prachtig cadeau voor een professionele vakantie.
Massage apparatuur kopen

Als u een set basaltstenen wilt kopen, neem dan contact op met de EMS-Beauty online winkel tegen de prijs van de fabrikant. Wij leveren immers al meer dan 10 jaar massageapparatuur rechtstreeks van hen. En we leren gratis hoe je de gekochte kit op de juiste manier gebruikt.
Na het afstuderen ontvang je een certificaat dat je kwalificaties bevestigt. En bij aankoop krijgt u garantie. En u kunt uw bestelling overal in Europa ontvangen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die op de site worden vermeld. Of laat een verzoek achter en wij nemen tijdens kantooruren contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.