Set basaltstenen voor steentherapie UMS-76TC

Productcode:
1222
Leverancierscode:
UMS-76TC
Beschikbaar:
Op voorraad

304,00€

course-cert ce-cert

Voor massagespecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel een set basaltstenen UMS-76TC Super Deluxe voor steentherapie. Met deze set kunt u uw patiënten een hoogwaardige massage geven, waardoor het imago van uw salon wordt versterkt.
Kit voordelen

De UMS-76TC Super Deluxe set bevat bijna alle steensoorten die je nodig hebt. Stenen in verschillende vormen en gewichten zijn geschikt voor steentherapie op elk deel van het lichaam, zelfs op de neus. Met hun hulp is het mogelijk om een ​​aantal therapeutische effecten te bereiken:
hoofdpijn vermindering;
stemmingsverbetering;
behandeling van slapeloosheid;
eliminatie van chronische vermoeidheid;
verhoogde immuniteit;
versnelling van metabolische processen;
verhoogde tonus van spieren en weefsels;
lichaam ontgifting;
versnelling van lymfedrainage en bloedcirculatie;
eliminatie van rugpijn.
Het is belangrijk om te begrijpen dat één procedure niet het gewenste effect zal geven. Ja, het zal ontspannen, maar niet genezen. Daarom is een reeks procedures vereist, waarvan het aantal wordt bepaald door het probleem van de patiënt en de individuele kenmerken van zijn lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas wordt steentherapie niet uitgevoerd als de patiënt er contra-indicaties voor heeft. Waaronder:
letsel aan de ruggengraat;
suikerziekte;
hart-en vaatziekten;
zwangerschap en borstvoeding;
flebeurisma;
oncologische processen in het lichaam;
warmte.
Zorg ervoor dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft om het beste resultaat zonder bijwerkingen te garanderen.
Uitchecken

Neem contact op met het bedrijf European Medical Systems nadat u hebt besloten een set stenen voor steentherapie te kopen. We hebben een breed scala aan gecertificeerde producten, waarvan de kosten een orde van grootte winstgevender zijn dan die van andere leveranciers. De reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen 10 jaar. Daarnaast leren we u gratis hoe u de gekochte kit kunt gebruiken op een voor u geschikt moment.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt door heel Europa laten bezorgen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.