Set basaltstenen voor steentherapie UMS-64TC2

Productcode:
1223
Leverancierscode:
UMS-64TC2
Beschikbaar:
Op voorraad

185,00€

course-cert ce-cert

Een set UMS-64TC2 basaltstenen wordt onder de aandacht van masseurs gepresenteerd op de website ems-beauty.es. Met hen kunt u alle soorten steentherapie uitvoeren, waardoor patiënten genezing en ontspanning krijgen.
Voordelen van kiezen

De basaltstenen UMS-64TC2 set is een geweldige set voor uw schoonheidssalon of massagecentrum. Deze kit helpt je om elke steentherapiebehandeling onvergetelijk te maken. De set bevat bijna alle benodigde steensoorten, ook voor koudesteentherapie. Stenen in verschillende vormen en gewichten zijn geschikt voor steentherapie op elk deel van het lichaam, zelfs op het gezicht in de neus. Stenen van uitstekende kwaliteit, absoluut glad en zeer praktisch, stellen u in staat een breed scala aan therapeutische effecten te bereiken:
eliminatie van zenuwaandoeningen;
spierontspanning;
vermindering van angst en stress;
versterking van het immuunsysteem;
eliminatie van wallen;
verbetering van de huidconditie;
De lijst met contra-indicaties voor de procedure is klein. Deze omvatten de aanwezigheid van huiduitslag, chronische ziekten, zwangerschap. De set zelf gaat lang mee, omdat je door de bamboe verpakking de stenen op orde kunt houden.
Uitchecken

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een set basaltstenen te kopen. Hier kunt u hoogwaardige en gecertificeerde massageapparatuur en accessoires kopen, waarvan de kosten veel voordeliger zijn dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren je gratis hoe je de set gebruikt.
Na de training ontvang je een certificaat dat voor jou van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kunt u door heel Europa laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die op de site worden vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter en wij nemen tijdens kantooruren contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.