Set basaltstenen voor steentherapie UMS-36TC

Productcode:
1135
Leverancierscode:
UMS-36TC
Beschikbaar:
Op voorraad

125,00€

course-cert ce-cert

Besloten om steentherapie uit te voeren en je hebt een hoogwaardige set basaltmassagestenen nodig? Let dan op de EMS-36 NC kit uit de EMS-Beauty store. 36 stenen in de set zorgen voor het hoogste niveau van professionele steentherapie.
Waarom deze set de beste is

Het kopen van stenen vereist speciale aandacht en is vaak een zeer persoonlijke keuze. We hebben een 36-stenen set op onze website, wat de optimale keuze van stenen is voor verschillende soorten steentherapiebehandelingen. Maar waarom verdient deze set speciale aandacht?
Dit zijn perfect gepolijste basaltstenen. Ze zijn perfect gevormd en bijzonder aangenaam om aan te raken. De set is een perfecte verzameling stenen. Er zijn acht grote stenen voor de rug en heupen, veertien middelgrote stenen voor de benen, armen, nek en hoofd, en de rest van de stenen zijn voor ondersteunende manipulaties tijdens de massage.
Tegelijkertijd is de set klein en gemakkelijk te vervoeren, wat erg handig is voor bezoekende meesters. En als je een bevriende massagetherapeut hebt, is dit een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.
Uitchecken

Vond je de gepresenteerde set voor steentherapie leuk? U kunt het tegen de beste prijs bestellen via EuroMedSystems. Wij leveren massage- en cosmetologie-apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Daarnaast geven we gratis training over het gebruik van de kit.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie voor service. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van Europa bestellen.
Heb je nog vragen? Stel ze aan onze manager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter, en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.