Set basaltstenen voor steentherapie UMS-30TC

Productcode:
1202
Leverancierscode:
UMS-30TC
Beschikbaar:
Op voorraad

95,00€

course-cert ce-cert

Voor massagespecialisten presenteert EuroMedSystems met genoegen een set basaltstenen voor steentherapie UMS-30TC. Met deze kit is de uitvoering van een kwaliteitsprocedure gegarandeerd!
Kit voordelen

UMS-30TC is een luxe set natuurlijke basaltstenen die duizenden jaren oud zijn! Basaltstenen bevatten de geschiedenis van onze planeet en zijn tegelijkertijd nog steeds erg bruikbaar. De massageset UMS-30TC is een echte schat voor een zeer betaalbare prijs.
Stenen in verschillende vormen en gewichten zijn geschikt voor steentherapie op elk deel van het lichaam, zelfs op de neus, om een ​​reeks therapeutische effecten te bereiken:
stimulatie van metabolische processen;
activering van de bloedcirculatie en microcirculatie;
recuperatie;
eliminatie van spierspanning;
eliminatie van chronische vermoeidheid en apathie;
behandeling van slapeloosheid;
het verhogen van de immuunafweer van het lichaam;
eliminatie van wallen.
Ondanks de effectiviteit van slechts één procedure, is een volledige cursus vereist. Het aantal sessies hangt af van het probleem van de patiënt en de individuele kenmerken van zijn lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Zelfs voor een dergelijke procedure als steentherapie is er een lijst met contra-indicaties:
infectieziekten in de acute fase;
flebeurysma;
hart-en vaatziekten;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
mechanische schade aan de huid;
zwangerschap en borstvoeding;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
verhoogde bloeddruk.
Bekijk de medische geschiedenis van de patiënt om een ​​positief behandelresultaat te garanderen.
Bestelling levering

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een set basaltstenen te kopen. Hier vindt u een breed scala aan gecertificeerde producten, waarvan de kosten veel winstgevender zijn dan in andere winkels in het land, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren gratis hoe je de set correct gebruikt.
Na je afstuderen ontvang je een certificaat dat nuttig is voor je werk met patiënten. U krijgt ook een servicegarantie. En aangezien bestellingen in heel Europa worden geaccepteerd, kunt u op twee manieren uw bestelling ontvangen: via bezorging of afhalen.
Neem contact op met de winkelmanager om te beslissen over de optie. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.