Set basaltstenen voor steentherapie UMS-28TC

Productcode:
1143
Leverancierscode:
UMS-28TC
Beschikbaar:
Op voorraad

105,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems is verheugd om de masseurs een grote set basaltstenen voor UMS-28TC steentherapie te presenteren. De effectiviteit van de kit zal snel vruchten afwerpen en goede winsten gaan opleveren.
Kit voordelen

De ideale oplossing voor een schoonheidssalon of massagecentrum is de basaltsteentherapieset UMS-28TC. Een set van 28 stenen is een ideale assistent voor professionals, maar ook voor degenen die hun eerste stappen in massage zetten. Door het effect van warme stenen kun je de natuurlijke processen van het lichaam beïnvloeden, de spieren ontspannen en zorgen voor absolute ontspanning tijdens de sessie.
De impact van bepaalde stenen heeft een effect op specifieke punten van het lichaam, het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam, het versnellen van stofwisselingsprocessen, lymfedrainage en bloedcirculatie. Een set stenen stelt je in staat om te gaan met stress, helpt de hormonale niveaus te herstellen, cellen te verjongen, slapeloosheid, angst en depressie te behandelen.
Deze stenen zullen gehoorzaam zijn in uw handen. Ze zijn zo glad dat een simpele aanraking aangename sensaties veroorzaakt en de warmte van oude rotsen afgeeft. Deze set is voldoende om een ​​massage over het hele lichaam uit te voeren. De verpakking met een houten kist is zeer elegant, dus je kunt een set kopen als cadeau voor een bevriende massagetherapeut.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u steentherapie uitvoert, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt geen enkele contra-indicatie heeft voor de behandeling:
hoge bloeddruk;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase;
verse fracturen, dislocaties, postoperatieve littekens, wonden;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
epilepsie en zenuwaandoeningen;
oncologische ziekten;
koorts, hoge koorts, griep, acute luchtweginfecties;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Als u de procedure onder een van de omstandigheden uitvoert, kunt u ernstige bijwerkingen veroorzaken. Let daarom tijdens het eerste consult goed op de medische voorgeschiedenis van de patiënt.

Bezorging regelen

Neem contact op met de EMS-Beauty-winkel nadat u heeft besloten een set basaltstenen voor steentherapie te kopen. We hebben een breed scala aan massageaccessoires en -apparatuur, waarvan de kosten veel winstgevender zijn dan die van andere leveranciers. De reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen tien jaar. Daarnaast bieden we gratis training over het gebruik van de gekochte kit op een voor u geschikt moment.
Na het voltooien van de training wordt een certificaat uitgereikt dat uw kwalificaties voor patiënten bevestigt. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt de levering vanuit elke stad in Europa bestellen via een handige koeriersdienst.
Heb je nog vragen? Antwoorden kunt u krijgen van de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.