Set basaltstenen voor steentherapie UMS-22TC

Productcode:
1226
Leverancierscode:
UMS-22TC
Beschikbaar:
Op voorraad

87,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Een praktische set basaltstenen UMS-22TC wordt gepresenteerd in de EMS-Beauty online winkel. Hiermee kunt u een breed scala aan massagemanipulaties uitvoeren, waardoor een aantal therapeutische effecten wordt bereikt.
Kitfuncties

De UMS-22TC-set is een uitstekende keuze aan stenen voor steentherapie. Elke steen, geboren uit vulkanische lava, bewaart de geschiedenis van de planeet. Omdat basaltstenen natuurlijk zijn, zijn ze een bron van enorme voordelen. Massage op het lichaam, verwarmd door de natuurlijke warmte van basaltstenen, kan echt onverwachte resultaten geven.
Zorg er na de eerste poging voor dat klanten terugkeren naar uw salon om weer van de massage te genieten en de volgende resultaten te bereiken:
stimulatie van metabolische processen;
activering van de bloedcirculatie en microcirculatie;
eliminatie van spierspanning en dystonie;
eliminatie van chronische vermoeidheid;
behandeling van slapeloosheid;
verhoogde immuniteit;
eliminatie van wallen.
Maar om zo'n effect te krijgen, is alleen mogelijk na een reeks procedures, waarvan het aantal voor elke patiënt anders is. Het hangt allemaal af van het specifieke probleem en de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas is steentherapie gecontra-indiceerd in de volgende omstandigheden:
verergering van infectieziekten;
flebeurysma;
cardiovasculaire pathologieën;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
schending van de integriteit van de huid;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
verhoogde bloeddruk.
Zorg ervoor dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor behandeling, anders bestaat er een risico op ernstige bijwerkingen.
Bezorging regelen

Als u geïnteresseerd bent in een set basaltstenen voor steentherapie, kunt u deze voor een zacht prijsje bestellen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we al meer dan 10 jaar accessoires rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels. Als bonus geven we gratis training over het gebruik van de gekochte set.
Na de training wordt een certificaat uitgereikt dat uw kwalificaties bevestigt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt de levering naar elke uithoek van Europa bestellen.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.