Set basaltstenen voor steentherapie UMS-20TC

Productcode:
1230
Leverancierscode:
UMS-20TC 20 ST.
Beschikbaar:
Op voorraad

87,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

EuroMedSystems presenteert een set stenen voor steentherapie UMS-20TC. Zo'n functionele set zal zelfs ervaren massagetherapeuten aangenaam verrassen.
Voordelen van keuze

UMS-20TC is een middelgrote kit voor een betaalbare prijs die alle stenen bevat die u nodig heeft voor een complete steentherapie-ervaring. Echt basalt geeft de warmte langzaam en gelijkmatig af, waardoor lichaam en geest worden ontspannen. De set bevat 4 grote stenen, 4 middelgrote stenen, 4 kleine stenen en 8 voetstenen. Met behulp van deze kit slaagt de specialist erin een aantal therapeutische effecten te bereiken:
stimulatie van metabolische processen en microcirculatie;
activering van de bloedcirculatie en microcirculatie;
eliminatie van spierspanning en dystonie;
eliminatie van chronische vermoeidheid;
behandeling van slapeloosheid;
verhoogde immuniteit;
eliminatie van wallen.
Hoewel de kit zeer effectief is in het bieden van genezing en ontspanning, zal het niet mogelijk zijn om het volledige resultaat in één sessie te bereiken. Gewoonlijk wordt een reeks procedures voorgeschreven, waarvan het aantal wordt bepaald door het specifieke probleem van de patiënt en de eigenaardigheid van zijn lichaam.
Contra-indicaties voor gebruik

Opgemerkt moet worden dat steentherapie gecontra-indiceerd is in de volgende omstandigheden:
verergering van infectieziekten;
spataderen;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
ontstekings- en etterende processen op de huid;
schade aan de integriteit van de huid;
zwangerschap en lactatieperiode;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
verhoogde bloeddruk.
Zorg er daarom voor dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft om hem alleen het beste resultaat te geven zonder bijwerkingen.
Plaats een bestelling

Nadat u hebt besloten een set stenen voor steentherapie te kopen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty-winkel. Hier vindt u een breed scala aan kits, waarvan de kosten veel voordeliger zijn dan in andere winkels, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren.
U heeft de mogelijkheid om gratis de werkingsregels te leren, waarna u een certificaat ontvangt. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt uw bestelling overal in het land ontvangen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.