Set basaltstenen voor steentherapie 40pcs UMS-40TC

Productcode:
1231
Leverancierscode:
UMS-40TC
Beschikbaar:
Op voorraad

185,00€

course-cert ce-cert

Als je al lang op zoek bent naar een functionele set stenen voor steentherapie, dan is de UMS-40TC set van de EMS-Beauty store precies wat je zocht. De mogelijkheden van de set kunnen zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Functies naar keuze

Door de gepresenteerde accessoires voor massage te kiezen, wint alleen de specialist. De UMS-40TC-kit bevat:
8 grote platte ovale stenen (voor rug, billen en benen).
16 platte ovale medium stenen (voor armen, schouders, nek en benen).
6 kleine ovale steentjes (voor het voorhoofd, achterhoofd, voetzolen en hielen).
4 kleine ronde steentjes (voor het gezicht).
4 hele kleine puntstenen.
2 marmeren stenen van kleine ovalen (voor koude massage).
Deze hele set is verpakt in een bamboe houten kist en het totale gewicht is 9 kg. Met deze set weet de specialist om te gaan met stress, spanning, spierpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, vertraagde bloedcirculatie en stofwisseling.
Maar er is een lijst met contra-indicaties voor steentherapie, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw patiënten er geen hebben voordat ze met de behandeling beginnen. Anders kunt u bijwerkingen veroorzaken.
Uitchecken

Als u besluit een set stenen voor steentherapie te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. We leveren al vele jaren massageapparatuur en accessoires rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn veel winstgevender dan in andere winkels. Daarnaast bieden we gratis training over hoe u de kit kunt gebruiken op een voor u geschikt moment.
Na afronding van de training ontvang je een certificaat en bij aankoop krijg je servicegarantie. Levering vindt plaats in heel Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter om teruggebeld te worden, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.