SCREEN PARIS BEAUTY 4 sectie

Productcode:
1434
Leverancierscode:
PARIS BEAUTY 4 sectional
Beschikbaar:
Op voorraad

242,00€

course-cert ce-cert

Wil je je werkruimte goed indelen, let dan op het comfortabele en mooie Paris Beauty 4-delig scherm. Hiermee verbetert u de werkomstandigheden en biedt u uw patiënten absoluut comfort tijdens de behandeling.
Waarom u op dit model moet letten

Het vierdelige Paris Beauty scherm is gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen. De basis is natuurlijk gelooid hout, dat zeer betrouwbaar en duurzaam is. Het scherm is zeer stabiel, staat stevig op het oppervlak. Tegelijkertijd is het een zeer mobiel product dat gemakkelijk van plaats naar plaats kan worden verplaatst.
Dit scherm wordt het hoogtepunt van de kamer en biedt comfort en esthetiek. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken zonder zijn eigenschappen en uiterlijk te verliezen. En het laconieke ontwerp past perfect in elk interieur en creëert een harmonieuze ruimte.
Wil je een kwalitatief en duurzaam scherm kopen, neem dan contact op met de EMS-Beauty store. Ons bedrijf werkt al vele jaren rechtstreeks samen met fabrikanten, zodat u niet alleen gecertificeerde apparatuur ontvangt, maar deze ook koopt tegen de prijs van de fabrikant. Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie.
Wij accepteren bestellingen in heel Europa - u hoeft alleen een vervoerder te kiezen. Neem contact op met de winkelmanager om de bezorgservice te bepalen. Bel ons hiervoor op de nummers die u op de site ziet, of laat een verzoek achter, en wij nemen contact met u op.
Specificaties:

Materiaal - hout

Hoogte - 170 cm

Lengte - 200 cm

Breedte - 2 cm

Aantal secties - 4

Kleur - natuurlijk eiken
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.