SCREEN PARIS BEAUTY 3 sectie

Productcode:
1435
Leverancierscode:
2788
Beschikbaar:
Op voorraad

140,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten en artsen wordt op de website ems-beauty.es een mooi en comfortabel Paris Beauty-scherm met drie secties gepresenteerd. Hiermee wordt het werk van de arts en de patiënt comfortabeler.
Functionele functies

Het driedelige Paris Beauty-scherm is een product waarmee u meer ruimte in één kantoor kunt toewijzen. Het scherm is zeer stabiel en betrouwbaar en staat stevig op de vloer. Tegelijkertijd is dit een zeer mobiel product dat gemakkelijk en zonder enig ongemak van kamer naar kamer kan worden verplaatst. Het cosmetische scherm is gemaakt van natuurlijk eikenhout, dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid.
Het scherm heeft een zeer prettig design dat het interieur benadrukt en het hoogtepunt van het interieur zal zijn. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zonder zijn uiterlijk te verliezen. Een driedelig scherm is voor u een voordeligere oplossing. Met de aankoop bij ons bent u zeker van de kwaliteit van de producten.
Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een cosmetisch scherm voor de beste prijs te kopen. Omdat we al vele jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten 10% lager dan in andere winkels in het land. En wanneer u koopt, krijgt u een garantie voor service na verkoop, die u verzekert in geval van onvoorziene omstandigheden.
Levering vindt plaats in heel Europa. U hoeft alleen de juiste verzendmethode te kiezen. Maar u kunt de goederen ook zelf uit het magazijn ophalen als u dat wilt. Om te beslissen over de optie, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u bij alle zaken te helpen.

Specificaties:

Materiaal - hout

Hoogte - 170 cm

Lengte - 150 cm

Breedte - 2 cm

Aantal secties - 3 st.

Kleur - natuurlijk eiken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.