SCHERM NOBU BEAUTY 4 sectionaal

Productcode:
1433
Leverancierscode:
NOBU BEAUTY 4 sectional
Beschikbaar:
Op voorraad

242,00€

course-cert ce-cert

Nobu Beauty 4-sectie scherm wordt gepresenteerd in de EMS-Beauty online winkel. Met een dergelijk product zal het vakkundig in zones onderverdelen van de ruimte net zo eenvoudig zijn als het pellen van peren.
Productvoordelen:

Een belangrijk onderdeel van een schoonheidssalon is een scherm. Onze winkel biedt een brede selectie voor schoonheidssalons, waaronder het 4-delige Nobu Beauty Screen. Met het gepresenteerde product kunt u een grote kamer verdelen, omdat 4 secties geen klein gebied innemen. Het wordt gebruikt voor schoonheidscentra, medische en sanitaire ruimtes.
Het scherm is gemaakt van hoogwaardig hout - eiken, dat bekend staat om zijn sterkte en betrouwbaarheid. Met dit model kunt u de ruimte perfect verdelen en kunt u verschillende procedures tegelijkertijd uitvoeren. Geen van de patiënten zal zich ongemakkelijk voelen. Het scherm heeft een uitstekende stabiliteit en betrouwbaarheid op de vloer.
Het model is van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te maken. Het Nobu Beauty-scherm wordt al snel een integraal onderdeel van uw saloninterieur. Voor de productie werden nieuwe technologieën en natuurlijke ingrediënten gebruikt. Daarnaast is het scherm erg makkelijk mee te nemen, doordat het weinig weegt. Al deze factoren maken het een ideale keuze voor het werk van de meesters van de schoonheidsindustrie.
Bestelling levering

Als je al lang op zoek bent naar waar je een cosmetisch scherm kunt kopen, kijk dan eens in de online winkel van EMS-Beauty. We hebben een breed scala aan kwaliteitsproducten, waarvan de kosten veel betaalbaarder zijn dan die van andere leveranciers. Dit komt door het feit dat we rechtstreeks samenwerken met fabrikanten van apparatuur, zodat we de prijs ervan niet overschatten.
In plaats daarvan bieden we een servicegarantie. Bij pech bent u verzekerd. Bovendien kunt u uw bestelling overal in Europa krijgen.
Neem contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details te verduidelijken en een bestelling te plaatsen. Bel hiervoor de nummers die u op de site ziet, of laat een verzoek achter op de site, en er wordt tijdens kantooruren contact met u opgenomen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.