SCHERM NOBU BEAUTY 3 sectionaal

Productcode:
1430
Leverancierscode:
963
Beschikbaar:
Op voorraad

150,00€

course-cert ce-cert

Als je de ruimte correct wilt indelen, let dan op het driedelige NOBU BEAUTY-scherm van de EMS-Beauty-winkel. Verschillende meesters kunnen gemakkelijk met haar in één kantoor werken en hun patiënten zullen zich op hun gemak voelen.
Voordelen van kiezen

Het scherm NOBU BEAUTY is gemaakt van hoogwaardige materialen en zal een echte hulp voor u zijn. Slechts een paar bewegingen en de omheining van het gebied dat nodig is voor de schoonheidsspecialiste is zeer snel geregeld. Het meubilair zal niet alleen uw nieuwe schoonheidssalon opmeten, maar zal u jarenlang perfect van dienst zijn. Onthoud dat wanneer andere meubels verslijten, dit scherm blijft dienen. Er is slechts een klein beetje onderhoud nodig - u moet het scherm goed reinigen.
Bovendien is het scherm perfect bestand tegen ongewenst vocht op kantoor, wat enkele procedures vereist. De lak wordt in meerdere lagen aangebracht en het hout waaruit het scherm is gemaakt is sterk en duurzaam (eiken). Dit scherm kan dienen als attribuut van de "elite" en "luxe" van een schoonheidssalon. Niet elke schoonheidsspecialiste kan immers bogen op hoogwaardig cosmetisch meubilair.
Als u geïnteresseerd bent in het gepresenteerde scherm, kunt u het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. Aangezien we al meer dan 10 jaar apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Bovendien krijgt u bij het scherm een ​​servicegarantie.
Levering vindt plaats in heel Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.