Scherm met 3 secties van Mystery Beauty

Productcode:
1003
Leverancierscode:
1917
Beschikbaar:
Op voorraad

135,00€

course-cert ce-cert

Als u uw patiënten absoluut comfort wilt bieden in alle stadia van de behandeling, let dan op het Mystery Beauty 3-sectiescherm. Hiermee kunt u de werkruimte correct indelen, waardoor de kwaliteit van het werk van specialisten wordt verbeterd.
Productmogelijkheden

Om kwaliteitsdiensten te verlenen, moet een schoonheidsspecialist veel problemen oplossen. Het is noodzakelijk om de kamer uit te rusten met comfortabel en hoogwaardig cosmetisch meubilair, wat het werk van de schoonheidsspecialist zal vergemakkelijken en de klant maximaal gemak zal bieden. Schermen zijn onvervangbare cosmetische meubels. Het 3-delige scherm vervult zijn functies perfect.
Het driedelige scherm is ontworpen voor gebruik in schoonheidssalons en gezondheidscentra. Het is gemaakt van eikenhout, dat duurzaam en sterk van aard is. Hout dat met moderne methoden is behandeld, is betrouwbaarder en duurzamer. Het scherm is zeer eenvoudig in gebruik, makkelijk te verplaatsen en staat stabiel op de vloer.
Met dit product deel je de werkruimte eenvoudig in; maak twee kamers van één kantoor, waar verschillende procedures zullen worden uitgevoerd. Het scherm biedt comfort en gemak aan de klant. De kwaliteit van het hout is zo goed dat herhaaldelijk wrijven en schoonmaken het uiterlijk van het model niet aantast, ondanks jarenlang gebruik.
Uitchecken

De juiste pasvorm voor uw schoonheidssalon gevonden? Bestel dan een scherm voor drie secties via de EMS-Beauty store voor de beste prijs. We leveren al vele jaren cosmetische meubelen rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Daarnaast ontvangt u een garantiekaart.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. Je hebt ook een ophaalservice beschikbaar indien nodig. Neem contact op met de manager om de juiste optie te kiezen. Neem contact met hem op via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een verzoek achter en wij bellen u terug.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.