Scaldacera Dubbele wasverwarmer

Productcode:
1578
Leverancierscode:
2565
Beschikbaar:
Op voorraad

65,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Als je besluit om wax-epilatie uit te voeren, kun je gewoon niet zonder waxverwarmer in je werk. Op zoek naar een hoogwaardig en duurzaam model let dan op het model Scaldacera Double uit de EMS-Beauty store. Ondanks zijn kleine formaat is het apparaat ongelooflijk effectief, waardoor het snel aan populariteit zal winnen.
Voordelen van het gebruik:

Waxen is een ontharingsmethode waarbij ongewenste haren worden verwijderd met warme of hete cosmetische wax. Waxen kan dankzij de waxmachine zowel in de salon als thuis. De wax heater is een apparaat dat wordt gebruikt om cosmetische wax te smelten tot de optimale temperatuur en consistentie. Het apparaat wordt geleverd met twee rollers, waardoor het een uitstekende keuze is voor in de salon.
Dit model heeft een ergonomisch en praktisch ontwerp. De dubbelzijdige verwarming wordt aangestuurd door een schakelaar. De basis van verbinding is bedoeld voor verwarming van twee rollen. De opwarmtijd is slechts 20 minuten. Met deze snelheid wordt ontharen veel gemakkelijker. Voeg daarbij de aanwezigheid van een thermostaat, waarmee het mogelijk is om gedurende de gehele procedure de gewenste temperatuur van de was te handhaven.
De onderscheidende voordelen van het Scaldacera Double-model zijn onder meer:
Mogelijkheid om alle soorten was en paraffine te verbranden.
Verwarmt wax gelijkmatig.
Heeft een thermostaat.
Geschikt voor professioneel en thuisgebruik.
Het heeft een ergonomische behuizing en kleine afmetingen.
Eenvoudige en begrijpelijke bediening.
De combinatie van gemak, functionaliteit en kleine formaat maakt deze waxmelter tot een onmisbare assistent van een schoonheidsspecialiste bij het verwijderen van ongewenste haren.
Gebruiksvoorwaarden

Hoewel de waxmelter eenvoudig te bedienen is, is het de moeite waard om de bedieningsregels na te leven voor een veilige en efficiënte procedure:
Reinig de huid vóór de procedure met lotion.
Zorg ervoor dat de temperatuur van de wax aangenaam is voor de huid.
Warme wax moet worden aangebracht in de richting van de haargroei.
Wanneer de was is afgekoeld, moet deze met een scherpe beweging van het huidoppervlak worden verwijderd tegen haargroei.
Na de procedure moet u de huid opnieuw reinigen met lotion.
Als de was begint uit te harden, draai dan aan de temperatuurregelaar om hem weer op te warmen.
Naleving van alle regels is een garantie dat patiënten tevreden zullen zijn en dat het apparaat vele jaren meegaat.
Uitchecken

Als u besluit een waxverwarmer te kopen, kunt u dit in de online winkel van EMS-Beauty voor de beste prijs doen. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten ervan vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Daarnaast zullen we u de regels voor het gebruik van het apparaat uitleggen en een garantie geven voor de service.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt kiezen voor een bezorg- of ophaalservice. Neem contact op met de winkelmanager om te beslissen over de optie. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of door een terugbelverzoek achter te laten.
Specificaties:

Spanning - 220-240V/ 50 Hz

Vermogen - 50 W

Goedkeuring - EU

Complete set - verwarming van de standaard en doorschijnende plastic hoezen
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.