Rauw voedsel S ONE CAVISLIM 50 ML

Productcode:
1643
Leverancierscode:
3811
Beschikbaar:
Op voorraad

35,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

De EMS-Beauty online winkel presenteert S ONE CAVISLIM anti-cellulitis serum 50 ml. Hiermee is het gemakkelijk om de resultaten van cavitatie bij elke patiënt te verbeteren.
Producteigenschap

Het gepresenteerde serum is een noodzakelijk product om een ​​uitstekend resultaat te krijgen na de cavitatieprocedure met Tecnovita Cavislim-apparaten. Serum S heeft een hoge dichtheid en bevat geen minerale oliën, maar bevat aloë vera en lecerine voor hemolytische en verzachtende eigenschappen. Actieve ingrediënten dringen snel in de huid en doen de eerste behandeling voor cavitatie.
Actieve ingrediënten: vitamine B, E, retinol, collageen, organisch silicium en elastine. Het kan op alle huidtypes worden gebruikt, zelfs de gevoelige. Het wordt aangebracht vóór een cavitatiesessie met een lichte massage totdat het volledig is geabsorbeerd. Het wordt geleverd in een verpakking van 50 ml, maar gaat lang mee, waardoor het een uitstekende keuze is voor salons.
Als u geïnteresseerd bent in anti-cellulitis serum, kunt u dit voor een zacht prijsje kopen via EuroMedSystems. Omdat we de afgelopen 10 jaar producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten ervan vele malen winstgevender dan in andere winkels. Bovendien kunt u uw bestelling in elke uithoek van Europa ontvangen via de koeriersdienst die bij u past.
Om de levering te regelen, vult u het verzoek om teruggebeld te worden in en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken. U kunt ons ook bellen op de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.