Radiogolf- en ultrasone liposuctieapparatuur EXILIS

Productcode:
1773
Leverancierscode:
3545
Beschikbaar:
Op voorraad

3.400,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel een innovatief lipolyse-apparaat EXILIS. Het gecombineerde apparaat zorgt voor een snellere en effectievere behandeling van figuurgebreken.

Functionaliteit

EXILIS is een ultrasoon apparaat voor liposuctie dat gebruikmaakt van de gepatenteerde EXILIS-technologie. Dankzij deze technologie voert het apparaat niet-invasieve liposuctie uit met behulp van monopolaire straling in radiofrequentie gecombineerd met ultrasone behandeling van vetweefsel. Het gebruik van innovatieve methoden van radiofrequentie en ultrasone lipolyse stelt u in staat om snel vetophopingen te verwijderen terwijl u de contouren van elk deel van het lichaam verandert. Een effectief thermo-elektrisch koelsysteem maakt manipulaties mogelijk zonder het risico van oververhitting van lichaamsweefsels, en het energiebeheersysteem dat in manipulatoren wordt gebruikt, zorgt voor een constant energieniveau en uniforme behandeling van de vetlaag.
Het doel van het apparaat is om vetophopingen op elke plaats van het lichaam te verwijderen met een afname van het uiterlijk van cellulitis; verbetering van de tonus en elasticiteit van de dermis; gezichtsverjonging en rimpelverwijdering met een extra verjongend effect. Bovendien stimuleert het apparaat de recombinatie van collageenvezels en de hermodellering van het lichaam. Het belangrijkste kenmerk van dit model is het gebruik van een gepatenteerde technologie, die het gelijktijdige gebruik van intens gerichte unipolaire radio-emissie mogelijk maakte met de maximaal mogelijke diepte van energiepenetratie en ultrasone golven in het proces van niet-invasieve lipolyse.
EXILIS is tot nu toe het enige lipolyse-apparaat dat de gelijktijdige ultrasone afbraak van vetafzettingen en hun verwarming met radiogolven uitvoert met behulp van een gecombineerde manipulator. In dit geval is er eerst een mechanische "verdeling" van membraanlipocyten met behulp van ultrasone mechanische trillingen, en dan begint het weefsel op te warmen met een krachtige stroom radiogolven, die geconcentreerd zijn op een strikt gespecificeerde diepte. Radiogolf-thermolyse versnelt de verwerking van vetzuren in lipocyten en bevordert hun snelle verwijdering uit weefsels.
Het ontwerp van de manipulatoren zorgt ervoor dat beide soorten blootstelling "in één stap" worden uitgevoerd, wat de procedure aanzienlijk kan versnellen met behoud van een hoge behandelingsefficiëntie. Sessiebeveiliging wordt gegarandeerd door het gebruik van thermo-elektrische koelsystemen en energiestroomregeling. Dit type koeling beschermt weefsels tegen oververhitting met RF-energie, en het energiebeheersysteem (EFC) zorgt voor een hoge uniformiteit en stabiliteit van de energieblootstelling, waardoor de mogelijkheid van huidbeschadiging wordt voorkomen. Een andere methode die in EXILIS wordt gebruikt, is het aanroepen van Agent Replenishment Technology (CRT) gezichtsverjonging, gebaseerd op de dubbele blootstelling van ultrageluid en radiogolven aan de diepere lagen van de dermis.

Plaats een bestelling

Als u besluit om de gepresenteerde cosmetische apparatuur te kopen, kunt u dit tegen de beste prijs doen via het bedrijf European Medical Systems. We leveren gecertificeerde apparaten rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn 10% lager dan in andere winkels in het land. En we bieden gratis managementtrainingen.
Na afronding van de training ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij de aankoop wordt een garantiekaart meegeleverd, waarmee u verzekerd bent in geval van pech. U kunt ook bezorgen in alle delen van het land.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Specificaties

Gebruikte EXILIS-techniek
Ultrasone facelift en radiofrequentieprocedures voor gewichtsverlies
Handgrepen 2 st. - Een voor het gezicht en een voor het lichaam
Kleuren touchscreen, formaat - 8 inch
Lichaamsmateriaal is metaal
Onbeperkte werkbron
ISO 13485, RoHS, CE, EMC-certificering
Spanning AC110V ~ 240V
Hz 50-60
Vermogen 350W
Super RF + super ultrasone technologie
De frequentie is 27,12 MHz
Gewicht 52,5 kg Verpakking
De maat is 65*64*113 cm
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.