Professionele pressotherapie-apparatuur PULSTAR PSE

Productcode:
1624
Leverancierscode:
6462
Beschikbaar:
Нет в наличии

3.500,00€

course-cert ce-cert

Het Pulstar PSE pressotherapie apparaat werd onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten in de EMS-Beauty online winkel. Functioneel en efficiënt, het zal een prominente plaats innemen in uw kantoor.
Apparaatfuncties

De Pulstar PSE is een professioneel druktherapieapparaat met een dubbele fysiologische gradiënt waarmee u de beste resultaten kunt behalen. Het apparaat heeft een exclusieve veneuze-lymfedrainagetechnologie, niet alleen om cellulitis te behandelen, maar ook om het probleem van zwaarte in de ledematen op te lossen.
De toegepaste technologie maakt het mogelijk om de druk tussen elke sector van medische leggings te verminderen. Deze methode is vergelijkbaar met handmatige massage en voorkomt het tourniquet-effect dat kan worden gebruikt op een apparaat zonder gradiëntfunctie. De Dual Gradient Mode vermindert de druk tussen de eerste sector, zoals het been en de andere dij.
Dit verhoogt de druk na de eerste inflatiecyclus. De dual-gradiënttechnologie is automatisch en past de druk van de beenmorfologie aan.
Het draagbare apparaat wordt gebruikt voor professioneel gebruik in medische of esthetische centra. En het medische apparaat regelt de snelheid van de cycli en stelt u in staat om het aantal cycli dat op een bepaald moment wordt uitgevoerd te regelen. Het kan dus gaan van een minimale cyclus per minuut naar een maximale snelheid van 2 cycli per minuut. Dankzij een speciale technologie is het mogelijk om het natuurlijke pad en de stroom van interstitiële vloeistof in de lymfevaten te activeren en te stimuleren.
Lymfedrainagemassage is zeer nuttig en helpt bij het transporteren van vloeistoffen in het lichaam, het normaliseren van de veneuze circulatie, het verwijderen van lymfatische stasis en het voorkomen van de pathologie die met deze aspecten gepaard gaat. Lymfedrainage stimuleert de stofwisseling, vertraagt ​​spierspanning, verlicht vermoeidheid en bevordert maximale ontspanning en lichtheid. De unit is voorzien van formidabele, gedeeltelijk overlappende leggings met kamers, wat betekent dat de druk die door de legging wordt uitgeoefend geleidelijker en effectiever is. Abdominale fascia, twee inlegzolen en een drievoudige connector zijn ook inbegrepen. Drukinlegzolen zijn speciale anatomische inlegzolen wanneer ze in de voet worden toegevoegd voor een betere tractiedruk van de voet naar de bovenkant van de voet.
Ze voeren comfortabele microstimulatie uit op basis van voetreflexologie. De drievoudige connector heeft drie bindingen en hierdoor wordt het mogelijk om 2 leggings en billen van de buikfascia aan elkaar te koppelen om een ​​complete behandeling te krijgen. Het apparaat maakt behandeling op een optimale en zeer efficiënte manier mogelijk, met de beste druk om een ​​goede veneuze circulatie te bevorderen.

Contra-indicaties voor gebruik

Er is een lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat:
zwangerschap en lactatieperiode;
mechanisch trauma aan de huid op de behandelingsplaats;
diabetes mellitus in het stadium van decompensatie;
nier- en leverinsufficiëntie;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
oncologische neoplasmata;
ziekten van het endocriene systeem;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
De patiënt mag geen van de bovenstaande aandoeningen hebben, anders bestaat het risico dat er ernstige gezondheidsproblemen ontstaan.
Plaats een bestelling

Is deze apparatuur geschikt voor uw wensen? Schiet dan op om een ​​druktherapieapparaat te kopen, waarvan de prijs de beste is in Europa, via het bedrijf European Medical Systems. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Daarnaast geven we gratis training over de bediening van het gekochte apparaat.
U kunt de cursus volgen in elk formaat dat voor u geschikt is. Na afloop ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En via verschillende koeriersdiensten kunt u de bezorging naar alle uithoeken van het land laten bezorgen. U kunt desgewenst ook gebruik maken van de ophaalservice.
Heeft u aanvullend advies nodig? Stel uw vragen aan de winkelmanager. Bel hiervoor de nummers die je op de site ziet staan, of laat een terugbelverzoek achter.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50/60 Hz

Instelbare tijd - van 0 tot 60 minuten

Afmetingen - 28x21,5x17,2 cm

Gewicht - 4,2 kg

Druk - van 20 tot 80 mm Hg. Kunst.

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.