Professioneel cryolipolyse-apparaat YETI

Productcode:
1613
Leverancierscode:
4656
Beschikbaar:
Op voorraad

20.000,00€

course-cert ce-cert

Voor de schoonheidsspecialisten van het land presenteert de website ems-beauty.es een effectief cryolipolyse-apparaat YETI. Compact en toch uitgerust met vier opzetstukken, biedt het de beste behandelresultaten op elk deel van het lichaam.
Voordelen van kiezen

Met de YETI-cryolipolyse-machine kunnen gelokaliseerde adipocyten worden verminderd zonder chirurgie en invasieve methoden zoals liposuctie. Door de temperatuur in de vetcel gedurende een bepaalde tijd te verlagen, wordt het proces van apoptose in vetcellen geactiveerd. In de maanden daarna verlaten de vetcellen het lichaam op natuurlijke wijze via het lymfestelsel.
Cryolipolyse beschadigt de omliggende weefsels en bloedvaten niet en heeft geen significante contra-indicaties. Het algemene doel van cryolipolyse is de volumetrische vermindering van gelokaliseerde adipositas. Het YETI-apparaat is geschikt voor professioneel gebruik en bevat 4 mondstukken in twee verschillende maten voor een effectieve behandeling van alle delen van het lichaam.
De manuele exemplaren zijn voorzien van een speciaal filter waarmee je ze snel en eenvoudig kunt reinigen. Een speciale hoes zorgt voor een snelle temperatuurdaling op het behandelde gebied. De aanbevolen tijd voor elke sessie is 40-60 minuten met een interval van 30-45 dagen tussen de behandelingen. 1-5 sessies worden aanbevolen voor een cryolipolyse-cyclus, maar er moet aan worden herinnerd dat deze procedure geen gewichtsverlies garandeert, maar plaatselijk vet vermindert dat bestand is tegen dieet en lichaamsbeweging.
Bestelling levering

Interesse in ons aanbod? Schiet dan op om een ​​cryolipolyse-apparaat te kopen via de EMS-Beauty online winkel voor een zacht prijsje. De reden voor de meest betaalbare prijs in het land is de jarenlange directe levering van fabrikanten. En tegelijkertijd leren we gratis hoe u met het apparaat kunt werken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt, wat handig is voor u bij het werken met patiënten. En bij de aankoop krijg je ook nog eens garantie voor de dienst na verkoop in geval van storingen. Het is mogelijk om levering door het hele land te bestellen, maar u kunt de goederen ook zelf ophalen in het magazijn als u dat wilt.
Meer advies nodig? Neem contact op met onze beheerder via telefoonnummers die u op de site ziet staan. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Specificaties:

Spanning - 110-230 V, 50-60 Hz

Vermogen - 800 W

Vacuümdruk - 250 mbar

Vochtigheid - 30% -60%

Afmetingen - 50x45X130 cm

Gewicht - 60 kg

Display - 12,1 inch LCD-scherm

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.