Professioneel apparaat voor foto-epilatie SHR

Productcode:
1652
Leverancierscode:
3356
Beschikbaar:
Op voorraad

6.000,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van de schoonheidsspecialisten van het land presenteert het bedrijf European Medical Systems met genoegen een professioneel apparaat voor foto-epilatie SHR. Handig en klein, het is de droom van een specialist die met minimale inspanning op zoek is naar het beste resultaat.
Functionele functies

SHR-foto-epilatie is een technologie die zich rechtstreeks op de follikels richt en de huid niet schaadt. De opgewekte energie veroorzaakt een explosie van de cellen van de haarzakjes, waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Dergelijke foto-epilatie is pijnloos en garandeert uitstekende resultaten bij het verminderen van ongewenste vegetatie. De verwijdering is permanent, maar het is noodzakelijk om de sessie elke 4-6 weken te herhalen, zodat het haar zwakker wordt en dan wordt het resultaat uitgesproken.
Het apparaat kan zowel voor professionele SHR-foto-epilatie als thuis worden gebruikt. Het is echter geschikt voor huidverjonging, rimpelverwijdering, acnebehandeling, pigmentatievereffening, rosaceabehandeling, vergrote poriënvermindering en gezichtslifting.
De machine is uitgerust met minstens 4.000.000 patronen en een watertank gemaakt in de VS en Duitsland, wat een zuinig stroomverbruik garandeert en de interne kabel beschermt voor een betere koeling. Ook inbegrepen zijn twee maniples. SHR met een spotgrootte van 15x50 mm2 met een variabel filter om de conditie van de huid te verbeteren. Kleine SR 12x30 mm2 voor huidverjonging en 10x50 mm2 voor haarvermindering in gevoelige zones De foto-epilator heeft een 10,4-inch kleurentouchscreen waarop u een programma kunt selecteren voor 5 huidtypes, haardichtheid en kleur.
Contra-indicaties voor behandeling

Hoewel het systeem effectief en veilig is, kan het in sommige gevallen de gezondheid schaden. Dit kan gebeuren als het apparaat wordt gebruikt in aanwezigheid van contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoeding;
verergering van infectieuze en chronische ziekten;
auto-immuunziekten;
oncologische neoplasmata;
pathologie van het endocriene systeem;
hart-en vaatziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
mechanische schade aan de huid;
ontstekings- en schimmelprocessen van de huid.
U moet er zeker van zijn dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor behandeling, anders kunnen de gevolgen groot zijn.
Bezorging regelen

De juiste apparatuur gevonden? Bestel hem dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. Als bonus kunt u gratis leren hoe u het gekochte apparaat gebruikt.De training wordt op afstand of lokaal gegeven - naar keuze.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u een garantie die u voorziet van after-sales service in geval van storingen. Bovendien wordt er door het hele land bezorgd.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een verzoek achter en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld voor assistentie in alle zaken.
Specificaties:
 
Spanning - 100-240 V, 50/60 Hz

Pulsenergie - 1-50 J/cm2

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Golflengte - 530/560/640 - 1200 nm (standaard), 430/480/580/690 nm

Pulsbereik - 0.1s / 0.2s / 0.3s / 0.5s / 1s

Koelsysteem - continue kristalkoeling+lucht+water

Gewicht - 28kg

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.