Professioneel apparaat voor cryolipolyse ETG50-4S

Productcode:
1610
Leverancierscode:
3239
Beschikbaar:
Op voorraad

5.500,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten in de EMS-Beauty online winkel wordt het cryolipolyse-apparaat ETG50-4S gepresenteerd voor effectieve lichaamsvorming. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u uw bedrijf naar een nieuw ontwikkelingsniveau tillen.
Onderscheidende kenmerken

Het ETG50-4S systeem wordt geleverd met 4 handige opzetstukken. Cryolipolyse is een procedure van de nieuwste generatie die cellulitis en lokale vetophopingen bestrijdt. Met het ETG50-4S-apparaat kunt u vetophopingen elimineren door vetcellen te bevriezen. Het mondstuk wordt op het gewenste gebied geplaatst en vervolgens afgekoeld tot een temperatuur van -5 graden. Tijdens de behandeling kan enig ongemak worden gevoeld, maar in ieder geval is cryolipolyse niet-invasief en pijnloos.
Het proces is niet schadelijk voor de omliggende weefsels en tast alleen de vetcellen in het behandelde gebied aan. Het vet wordt vervolgens op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd via het lymfestelsel. Voor blijvende effecten moet u verschillende procedures uitvoeren, het wordt twee keer per maand aanbevolen, gedurende vier maanden.
Voordelen van het ETG50-4S apparaat:
4 opzetstukken om verschillende gebieden te behandelen.
De laagste behandeltemperatuur is -10.
Een nieuw type koelsysteem beschermt de huid beter.
De temperatuur kan tijdens de behandeling veranderen.
Tijdens de procedure kunt u automatische massage toevoegen
De sessietijd is maximaal 60 minuten, waardoor u na verschillende behandelingen 20-26% vet kunt verminderen.
Maar om een ​​stabiel en uitgesproken resultaat te bereiken, is een reeks procedures vereist. Hun exacte hoeveelheid hangt af van het behandelingsgebied, het specifieke probleem en de kenmerken van het lichaam van de patiënt. Voor een nauwkeurige bepaling is overleg met de patiënt belangrijk.
Uitchecken

Vond je het gepresenteerde cryolipolyse-apparaat leuk? U kunt het voor een zacht prijsje kopen via het bedrijf European Medical Systems. Naast de betaalbare prijs krijg je een gratis training over het werken met het apparaat. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.
Bij aankoop ontvangt u ook een garantiekaart, waarmee u verzekerd bent in geval van een probleem. En je kunt je bestelling in elke uithoek van het land ontvangen - kies gewoon de juiste koeriersdienst.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan onze beheerder via telefoonnummers die u op de site ziet staan. Of laat een verzoek voor een terugbelverzoek achter, dan wordt er spoedig contact met u opgenomen.

Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Vermogen - 800 W

Vacuümsterkte - 1080 kPa

Formaat zekering - T3.15AL250V

Relatieve vochtigheid - 80%

Afmetingen - 44x48.5x98 cm

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.