Photoepilator FLASH E-LIGHT + SHR

Productcode:
1784
Leverancierscode:
3404
Beschikbaar:
Op voorraad

5.499,00€

course-cert ce-cert

De EMS-Beauty online winkel presenteert de FLASH E-LIGHT + SHR foto-epilator. De functionaliteit van de apparatuur stelt u in staat om effectief om te gaan met haar op het lichaam en gezicht, waardoor u alleen de beste resultaten krijgt.

Operatie principe


Het apparaat is uitgerust met E-LIGHT-technologie, die de effecten van zichtbaar licht en radiogolven combineert. Hierdoor kunt u het niveau van lichtenergie verminderen en de epileerprocedure delicater maken. Bij gebruik van E-light-technologie beïnvloeden lichtpulsen de haarzakjes en radiofrequentiestraling beïnvloedt de haarschachten. Beide soorten straling zorgen voor maximale blootstelling aan verschillende delen van de haarlijn en stellen u in staat een maximaal effect te bereiken met een verminderde intensiteit van individuele soorten golven.

Er moet aan worden herinnerd dat medewerkers van schoonheidssalons en klinieken vóór foto-epilatie een training moeten volgen over het werken met bepaalde apparatuur en over voldoende medische kennis moeten beschikken. Deze eisen hebben betrekking op de kenmerken van de methoden die door IPL, E-Light en SHR worden gebruikt om huidweefsels te beïnvloeden en zijn gericht op het bereiken van een balans tussen hoge efficiëntie van de procedure en patiëntveiligheid.

Tegelijkertijd moet er rekening mee worden gehouden dat zelfs met de juiste keuze van modi, de procedure gepaard kan gaan met roodheid en zwelling van de huid, een licht branderig gevoel en de geur van verbrand haar. Maar dit zijn normale reacties en niets om je zorgen over te maken.

Contra-indicaties voor behandeling


U moet er rekening mee houden dat het apparaat schadelijk kan zijn als het wordt gebruikt wanneer de patiënt contra-indicaties heeft. Dit zijn:

zwangerschap en borstvoeding;

ziekten van het cardiovasculaire systeem;

hoge lichtgevoeligheid van de huid;

de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;

dermatologische huidlaesies op de plaats van blootstelling;

huidbeschadiging in het behandelgebied;

koortsachtige aandoeningen;

pathologie van het endocriene systeem;

auto-immuunziekten;

chronische ziekten in de acute fase.

Zorg ervoor dat uw patiënt gezond is voordat u met de behandeling begint. Anders bestaat het risico op ernstige gezondheidsproblemen.


Plaats een bestelling


Heb je een geschikte foto-epilator gevonden? Bestel het dan voor een zacht prijsje via het bedrijf European Medical Systems. We leveren gecertificeerde systemen rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten in onze winkel zijn een orde van grootte lager dan in andere. Bovendien bieden we gratis training over het werken met het geselecteerde apparaat.

Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Daarnaast wordt er door het hele land bezorgd via verschillende koeriersdiensten.

Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager belt u spoedig terug om alle details te verduidelijken.


Specificaties:


Golflengte - HR - 650-950 nm, SR - 560-950 nm


Laserlichtbron - saffierkristallen


Spotgrootte - 10x40, 15x50 mm


Koelsysteem - halfgeleider + luchtkoeling


Display 0 10,4 inch LCD-aanraakscherm


Spanning - 110-220 V


Gewicht - 50 kg


Afmetingen - 34,5x52x109 cm


Garantie - 2 jaar

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.