Peeling kit

Productcode:
1523
Leverancierscode:
7863
Beschikbaar:
Op voorraad

5,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 20

Ter attentie van nagelspecialisten wordt op de website ems-beauty.es een functionele nagelknipper met 6 spuitmondjes gepresenteerd. Hiermee zal het uitvoeren van een manicure en pedicure de meester een plezier bezorgen.
Functionele kenmerken

Een nagelsalon is een echte must geworden voor klanten om hun hoog opgeleide professionals uit te rusten. Naast de beste professionele gereedschappen, gebruikt deze set gereedschappen een basisset mondstukken voor kleine manipulaties. De set bevat zes sproeiers in verschillende vormen en maten.
Met dit aantal mondstukken kunt u de nagelplaat bedienen en de gewenste vorm geven. Deze nozzles hebben een hoogwaardige spray van kleine diamantvlokken van verschillende fracties. Dus deze mondstukken kunnen een perfecte nagelbehandelingsrand vormen om ze naar behoefte te vormen. Ze kunnen ook de vorm van kunstnagels aanpassen.
Meer precies, cilindrisch, met fijn stof voor het laatste polijsten en stof met groot - voor het aanpassen van de nagelfolie, inclusief de factuur, dat wil zeggen kunstmatig; elliptisch mondstuk, kegel / klein en meer geschikt voor het vormen van nagelfolie. Naast deze set wordt er een universele staaf geleverd voor verwijderbare nozzles/spindels.
Bestelling levering

Besloten om een ​​nagelknipper te kopen? Bestel hem via de EMS-Beauty webshop voor een zacht prijsje. We hebben gecertificeerde apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. En we leren u gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken op een voor u geschikt moment.
Na het voltooien van de cursus ontvangt u een coupon voor garantieservice. Bij pech ben je verzekerd. Het is mogelijk om levering naar alle steden van het land te bestellen via verschillende transportdiensten.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter en wij nemen tijdens kantooruren contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.