OPT + SHR + etherische neodymium laser

Productcode:
1820
Leverancierscode:
3789
Beschikbaar:
Op voorraad

6.000,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in de cosmeticabranche presenteert de EMS-Beauty online winkel een moderne en ongelooflijk effectieve ETHEREAL-laser. De combinatie van de beste technologieën in één apparaat zorgt voor pijnloze en effectieve ontharing en huidverjonging.
Functionele functies

De ETHEREAL-laser is een functioneel model dat verschillende werkmodi in één sessie kan gebruiken om de beste resultaten uit de procedure te halen. Een kenmerk van het model is de Dye Pulse Light-technologie, die behoort tot de nieuwe generatie E-Light-technologie. De techniek maakt gebruik van licht, maar genereert in tegenstelling tot conventionele IPL een vooraf bepaalde golflengte. De methode wordt gebruikt om ouderdomsvlekken en vasculaire laesies te behandelen, omdat het belangrijkste doel van licht de bron van melaninepigment is.
Naast DPL is het toestel uitgerust met SHR-technologie. De essentie van de technologie is dat slechts een deel van de SHR-energie wordt geabsorbeerd door melanine en de rest door haarcellen. Zo kunnen behandelingen op alle huidtypes volkomen veilig worden uitgevoerd. Ook in de uitrusting van het apparaat is er een lasertechnologie Nd: YAG. De voordelen liggen in het gemakkelijk verwijderen van tatoeages van alle kleuren. Het wordt ook gebruikt voor het epileren van donkere huidtypes. Over het algemeen is het met het ETHEREAL-systeem mogelijk om een ​​aantal therapeutische effecten te bereiken:
epileren;
pigmentatie behandeling;
correctie van striae;
verwijderen van tatoeages;
behandeling van leeftijdsgebonden veranderingen, waaronder rimpels en slappe huid;
vernauwing van vergrote poriën;
acne en post-acnebehandeling;
vermindering van overmatige talgproductie;
behandeling van vasculaire laesies.
De veiligheid van de procedure wordt gegarandeerd door het drievoudige koelsysteem, dat pijn of bijwerkingen voorkomt. En de golflengtenauwkeurigheid en energie-efficiëntie van vloeibaar gas maken het gemakkelijker te bedienen dan conventionele apparaten. Dankzij het saffierglas is de energietoevoer strikt lokaal, zonder verstrooiing naar het omringende weefsel, wat het effect verbetert. Dezelfde factor beïnvloedt de duur van het systeem.
Het toestel beschikt onder andere over een instelbare multi-pulse technologie, waarmee je voor elk huidtype en type ziekte het juiste stralingsspectrum kunt kiezen. Het intelligente systeem zorgt voor de stabiliteit van de uitgangsenergie van de lichtbron. De body zelf is gemaakt van duurzaam materiaal, dus makkelijk in onderhoud.

Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u met de behandeling begint, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw patiënt geen van deze contra-indicaties heeft:
zwangerschap en borstvoeding;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
pathologie van het endocriene systeem;
infectieziekten in de acute fase;
psychische aandoening;
koortsachtige aandoeningen;
mechanische schade aan de huid;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
verergering van chronische ziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
Als u het apparaat onder deze omstandigheden gebruikt, kunt u ernstige bijwerkingen bij de patiënt veroorzaken.
Bezorging regelen

Interesse in ons aanbod? Bestel dan voor een spotprijs een laser voor ontharen via de EMS-Beauty store. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten samenwerken, zijn de kosten van onze apparatuur veel betaalbaarder dan die van andere leveranciers. En gratis leren we de regels van de werking van het geselecteerde systeem.
Na afloop van de cursus wordt een certificaat uitgereikt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Neem contact op met de beheerder om een ​​handige koeriersdienst te kiezen. Bel hiervoor de nummers die je op de site ziet staan, of laat een terugbelverzoek achter.
Specificaties:

Lasergolflengte - 1064 nm

Frequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110-220 V

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.