Ontharingsmachine ESTI-180C (OPT SHR IPL)

Productcode:
1782
Leverancierscode:
3652
Beschikbaar:
Op voorraad

5.500,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een efficiënte en handige foto-epilator, let dan op ESTI-180 C gepresenteerd door EMS-Beauty. De mogelijkheden van het apparaat maken het niet alleen mogelijk om snel en pijnloos ongewenst haar aan te pakken, maar ook om een ​​aantal anti-verouderingsprocedures uit te voeren.
Apparatuurmogelijkheden

ESTI-180 C wordt beschouwd als een van de beste apparatuurmodellen op de markt die breedbandxenon als lichtbron en fotothermische technologie gebruiken. De functionaliteit van dit model stelt u in staat een breed scala aan cosmetische procedures uit te voeren en foto-epilatie is slechts een van de mogelijke diensten die schoonheidssalons met zijn hulp aan hun bezoekers kunnen bieden. De functies kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën, de ene is voor ontharing in de SHR-modus en de andere stelt u in staat om huidproblemen te behandelen.
Tegelijkertijd kunt u met een groot aantal uitwisselbare bedrijfsmodi en bereikdoorlaatfilters bijna alle manipulaties uitvoeren met slechts één apparaat. Vervolgens, door de range-pass filters in de SR-arm te veranderen, selecteert de schoonheidsspecialiste verschillende manieren om weefsels te beïnvloeden, wat hem in staat stelt om acne (480 nm) te behandelen, pigmentatie te elimineren (530 nm), vasculaire laesies te behandelen (590 nm), zoals evenals het behandelen van de huid en het herstellen van het vermogen om te regenereren (560 nm). Het gebruik van IPL-technologie kan weefselgenezing, collageenrecombinatie in de dermale lagen versnellen en zorgen voor opheffing.
Het is belangrijk om te onthouden dat sessies op basis van het gebruik van fel licht en fotothermolyse een aantal beperkingen hebben. Naast een uitstekende functionaliteit heeft het toestel ook een aantal technische eigenschappen die aanzienlijke voordelen bieden ten opzichte van andere toestellen. De voordelen van dit model zijn handige manipulatoren en de aanwezigheid van een indicator van het aantal pulsen dat erin zit, waardoor het gemakkelijker wordt om het werk te regelen.
Contra-indicaties voor gebruik

Zoals bij elke andere apparatuur, zijn er ook contra-indicaties voor de gepresenteerde foto-epilator:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
hart-en vaatziekten;
hoge lichtgevoeligheid van de huid;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
ontsteking van de huid en schimmelinfecties op de plaats van blootstelling;
mechanische schade aan weefsels;
koortsachtige aandoeningen;
ziekten van de bekkenorganen.
Zorg ervoor dat uw patiënt gezond is voordat u met de behandeling begint om een ​​positief resultaat aan het einde te garanderen.

Koop schoonheidsapparatuur

Heeft u de gewenste foto-epilator gevonden? Je kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel, aangezien we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren en hierdoor zijn hun kosten een van de meest betaalbare in het land. Als bonus ontvang je een gratis training over de regels voor het bedienen van het geselecteerde apparaat.
Na afronding van de cursus, waarvan je de vorm zelf kiest, ontvang je een certificaat. Hij zal uw kwalificaties bevestigen in het bijzijn van patiënten, waardoor de instroom van nieuwe klanten toeneemt. U krijgt ook twee jaar servicegarantie.
Bezorging wordt door het hele land uitgevoerd, maar de mogelijkheid tot zelfbezorging is ook mogelijk. Om de gewenste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de site en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld om de bestelling te accepteren.
Machine-instellingen

Aantal pulsen - 400.000

Golflengte - HR 650-950 nm, VR 590-950 nm, PR 530-950 nm, AR 480-950 nm, SR 560-950 nm

Golflengte SHR IPL - 480/530/560/590/640 nm

Vermogen - 1-50 J / cm2

Spotmaat SHR - 15x50mm, OPT 12x30mm, 10x50mm

Koeling - kristal + lucht + water

Display - TFT-touchscreen in 10,4 inch

Energieverbruik - 2000 W

Afmetingen - 63x53x116 cm

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.