Ontharingsmachine BM-17

Productcode:
1691
Leverancierscode:
BM-17
Beschikbaar:
Op voorraad

4.500,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel de BM-17 ontharingsmachine. Met zijn hulp wordt het epileren nog gemakkelijker voor de arts en effectiever voor de patiënt.
Apparaatmogelijkheden

Het BM-17-apparaat is een professioneel hulpmiddel voor het verwijderen van ongewenst haar. Diodelasertechnologie zorgt voor ontharing na de eerste sessie.
Om een ​​uitstekend resultaat te krijgen, wordt aanbevolen om een ​​cyclus van procedures uit te voeren. Tijdens de behandeling dringt de laserstraal door de huid en werkt direct op de haarzakjes, die energie absorbeert en wordt vernietigd. Daarna kan de follikel geen haar meer produceren.
Laserontharing is geschikt voor alle haartypes, behalve voor gekleurd haar. Er zijn bijna geen bijwerkingen na deze procedure omdat ze zeldzaam zijn. De cursus laserontharing zorgt voor blijvende ontharing.
Dit apparaat genereert een golflengte van 808 nm en de pulsbreedte wordt automatisch geregeld door de software. Het handstuk is zeer comfortabel en stelt u in staat om de meest delicate gebieden te behandelen. Maar om tot een blijvend resultaat te komen, is een traject van procedures nodig.
Contra-indicaties voor gebruik

Laserontharing is verboden om uit te voeren met dergelijke contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoeding.
ontstekingsprocessen van de huid;
schimmel huidlaesies;
huidbeschadiging in het te behandelen gebied;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
cardiovasculaire pathologieën;
koorts;
epilepsie en psychische stoornissen.
Bestudeer tijdens het eerste consult de medische geschiedenis van de patiënt om een ​​negatief resultaat van de behandeling te voorkomen.
Uitchecken

Heeft u de juiste apparatuur gevonden? Bestel het dan voor de beste prijs via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan in winkels van andere leveranciers.
Als bonus geven we gratis training over de werking van het geselecteerde systeem. Na afloop van de cursus wordt een certificaat uitgereikt. En bij aankoop wordt de garantie voor service verstrekt.
Neem contact op met de winkelmanager om de levering te bestellen of de goederen zelf op te halen. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:
 
Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Koelsysteem - lucht + water + contact met een koelkristal

Pulsenergie - 1-166 J/cm2

Frequentie - 1-10 Hz

Pulsduur - 10-400 ms

Spotgrootte - 15x15 mm2 en 25x25 mm

Display - kleuren touchscreen

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.