NEUTRAL MASSAGE CREAM SKIN SYSTEM (ITALIË), 500 ml

Productcode:
1157
Leverancierscode:
610
Beschikbaar:
Нет в наличии

11,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 10

Voor massagespecialisten wordt in de EMS-Beauty webshop een aangename neutrale massagecrème gepresenteerd. Met hem zal de kwaliteit van procedures aanzienlijk toenemen, waardoor patiënten volledige ontspanning krijgen.
Producteigenschappen

Alle eigenschappen van een massagecrème, en dus het effect op de huid en het menselijk lichaam als geheel, zijn afhankelijk van een aantal factoren. En natuurlijk de samenstelling van de crème zelf. De belangrijkste factor van deze crème is zijn neutraliteit. Daarom kan het worden gebruikt voor mensen die gevoelig zijn voor geuren.
En de samenstelling onthult een schat aan nuttige ingrediënten: Helianthus annuus di pianura, Indiase sesam, glycerine, glycerolstearaat, citirine-20, methylparaben, dimethicon, fenoxyethanol, gedehydrateerde frisdrank, water, parfum. Zo'n rijke compositie kan alleen de jeugdige eigenschappen van elasticiteit, uitstraling, natuurlijke kleur, huidtint doen herleven. En dit alles dankzij de neutraliteit van de massagecrème.
Als u besluit massagecrème te kopen, neem dan contact op met de EMS-Beauty online winkel. We hebben een breed scala aan massageproducten die 10% lager geprijsd zijn dan andere winkels, omdat we onze producten rechtstreeks van de fabrikanten leveren. Daarnaast wordt er door heel Europa bezorgd via verschillende koeriers.
Heeft u aanvullend advies nodig? Haal het op bij de winkelmanager op de telefoonnummers die op de site worden vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld voor algemene hulp.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.