Neodymiumlaser voor koolstofpeeling Patricia

Productcode:
3845
Beschikbaar:
Op voorraad

1.100,00€

course-cert ce-cert

Neodymium laser voor tatoeageverwijdering is een geavanceerd hulpmiddel voor het uitvoeren van effectieve cosmetologische procedures op het gebied van tatoeageverwijdering en correctie van huidpigmentatie. Dankzij zijn technische kenmerken en innovatieve mogelijkheden wordt deze laser een belangrijk apparaat voor moderne cosmetologiestudio's.


Het heeft een groot zeven-inch scherm, dat gemakkelijke controle van de parameters en monitoring van het verwijderingsproces mogelijk maakt. Het totale vermogen bedraagt ​​500 W, wat het nodige energieniveau levert om de tatoeage effectief te beïnvloeden.


Drie golflengten (532 nm + 1064 nm + 1320 nm) breiden de mogelijkheden van de laser uit, waardoor verschillende soorten pigmentatie effectief kunnen worden beïnvloed. Een pulsbreedte van 6 ns en een werkfrequentie van 1 tot 10 Hz zorgen voor precisie en controle tijdens procedures.


Het gebruik van Nd YAG-technologie garandeert een hoge efficiëntie en minimalisering van de risico's op schade aan omliggende weefsels. Met een maximale energie van 2000 J/cm2 en een instelbaar spotoppervlak van 1 tot 6 mm zorgt de laser voor een individuele benadering van elke klant.


Het koelsysteem, dat gebruik maakt van water- en luchtkoeling, garandeert comfort en veiligheid tijdens procedures. Bovendien is de laser uitgerust met verschillende stopcontacten (AC110V/220V), waardoor hij veelzijdig inzetbaar is in verschillende landen.


Deze tattoo-laser is een innovatieve oplossing voor cosmetologie die de mogelijkheid biedt om pijnloze en effectieve procedures uit te voeren voor het verwijderen van tatoeages en het corrigeren van huidpigmentatiedefecten. Het gebruik ervan strekt zich uit tot verschillende procedures, en de voordelen ervan maken het een integraal onderdeel van het professionele arsenaal van een schoonheidsspecialist.


Specificaties

1. Scherm: 7 inch;

2. Vermogen: 500 W;

3. Golflengte: 532 nm + 1064 nm + 1320 nm;

4.Pulsbreedte: 6ns

5. Bedrijfsfrequentie: 1-10 Hz;

6. Lasertype: Nd YAG;

7. Maximale energie: 2000 J/cm2;

8. Vlekgebied: 1-6 mm;

9. Koelsysteem: water + lucht;

10. Voeding: 110V/220V wisselstroom;

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.