Neodymiumlaser PELORUS

Productcode:
4220
Leverancierscode:
4220
Beschikbaar:
Op voorraad

1.850,00€

course-cert ce-cert

Onder de aandacht van schoonheidsspecialisten presenteert EMS Beauty met genoegen de Pelorus picoseconde laser. Dankzij de geavanceerde mogelijkheden van de technologie kunt u eventuele pigmentproblemen het hoofd bieden.


Uitrustingsmogelijkheden


De Pelorus-laser onderscheidt zich als de veiligste laser die vandaag beschikbaar is. Picosecond-technologie stuurt signalen naar cellen over thermische schade, waardoor celvernieuwing en regeneratieprocessen worden versneld zonder het huidoppervlak te beschadigen. Dat wil zeggen, er is een signaal van schade, maar er is zelf geen schade. Dit voorkomt negatieve gevolgen tijdens de procedure.


Over het algemeen kan het Pelorus-model worden gebruikt om:

  • verwijdering van aanhoudende pigmentatie;
  • verwijdering van littekenpigment;
  • tatoeage verwijderen;
  • huid bleken;
  • huidverjonging;
  • verwijderen van ongewenste haren.


Hoewel een zichtbaar resultaat in één procedure kan worden verkregen, is een kuur van 3-5 sessies vereist voor aanhoudende en uitgesproken effecten, afhankelijk van de specifieke toestand en individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt.


Interesse in de Pelorus laser? Neem contact op met de online winkel van EMS-beauty, waar u een bestelling kunt plaatsen tegen de beste prijs in het land en een gratis training krijgt over het werken met de gekochte apparatuur. Om alle details te verduidelijken, laat u een terugbelverzoek achter en de winkelmanager neemt tijdens kantooruren contact met u op.


Technische specificaties

Type - neodymium laser in vaste toestand

Golflengte - 755 nm, 532 nm, 1064 nm

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Pulsbreedte - 6ms

Scherm - 10,4" LCD-touchscreen

Materiaal behuizing - ABS kunststof + metaal

Vermogen - 1200 W

de Engelse taal

Spanning - 110-220 V

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.