Mystery Beauty 4-delig scherm

Productcode:
1004
Leverancierscode:
EN-118
Beschikbaar:
Op voorraad

170,00€

course-cert ce-cert

In de EMS-Beauty webshop wordt een vierdelige scherm MYSTERY BEAUTY onder uw aandacht gebracht. Hiermee kunt u de ruimte in zones onderverdelen om absoluut comfort voor uw patiënten te garanderen.
Productvoordelen:

Het cosmetische scherm MYSTERY BEAUTY bevat vier secties die de ruimte van een massage- of schoonheidssalon kunnen indelen op de manier die het beste bij u past. Het scherm zal de nodige ruimte bieden voor verschillende doeleinden. Met de aankoop van dit scherm krijg je een onvervangbaar meubelstuk. Daarnaast is het scherm niet alleen origineel, maar ook nog eens erg duurzaam.
Dit meubel is mobiel, duurzaam en veroudert niet lang. Dit is mogelijk omdat het is gemaakt van zeer duurzaam eikenhout. Zo'n scherm is een echte prijs voor een professionele schoonheidssalon. Bovendien kunt u de ruimte in zones onderverdelen en meerdere klanten tegelijk uitnodigen; het is betaalbaar en kosteneffectief.
Het scherm is gemaakt van natuurlijk eikenhout en eiken is een zeer betrouwbare en duurzame houtsoort. Dit scherm wordt het hoogtepunt van uw kantoor; het heeft een mooie esthetische uitstraling. Het oppervlak is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zonder zijn uiterlijke eigenschappen te verliezen. Het gepresenteerde model is zeer stabiel en tegelijkertijd mobiel. Het kan gemakkelijk van kamer naar kamer worden verplaatst. Het product voldoet aan alle kwaliteitsnormen, waardoor het een ideale oplossing is voor schoonheidssalons, massagecentra en medische kantoren.

Uitchecken

Als u geïnteresseerd bent in een cosmetisch scherm, kunt u dit tegen de fabrieksprijs kopen via het bedrijf European Medical Systems. We werken al vele jaren rechtstreeks samen met fabrikanten, dus we overschatten de kosten van producten niet. In plaats daarvan bieden we een servicegarantie.
U kunt de levering naar elke uithoek van Europa bestellen of de goederen zelf ophalen in het magazijn. Neem contact op met onze manager om de optie te kiezen die bij u past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.