Multifunctioneel vacuümapparaat 4 in1

Productcode:
1681
Leverancierscode:
CH-F101
Beschikbaar:
Op voorraad

5.500,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten van schoonheidssalons in de EMS-Beauty online winkel wordt een functioneel apparaat gepresenteerd voor het modelleren van de figuur CH-F101. De combinatie van technologieën stelt u in staat om te gaan met een breed scala aan omstandigheden, wat betere resultaten oplevert.
Apparaatmogelijkheden

De CH-F101 is ontworpen voor professioneel gebruik in schoonheids- en schoonheidscentra. Het apparaat combineert 4 technologieën voor gewichtsverlies en lichaamsremodellering. Het vacuüm- en massagesysteem stelt u in staat de huid op verschillende diepten te verwarmen en verhoogt de celstofwisseling, stimuleert het lymfestelsel en verbetert de bloedcirculatie. Dan verbetert de huidskleur en neemt de ernst van de onvolkomenheden af.
De laser helpt ook om op een volledig pijnloze manier centimeters in probleemgebieden te verwijderen. Infrarood licht bevordert de vernietiging van vetcellen, de restanten worden op natuurlijke wijze geëlimineerd door het lymfestelsel. De infrarood laser dringt tot 2 mm door de huid. Met dit proces kunt u behoorlijk effectief centimeters op de heupen verminderen. Cavitatie verhoogt de productie van collageen en de snelheid van het cellulaire metabolisme. Bovendien kan dit apparaat tijdens één sessie voor drie ruimtes tegelijk worden gebruikt. De belangrijkste kenmerken van dit apparaat zijn:
Vermindering van lokale vetophopingen.
Hermodellering van het lichaam.
Verbeterde bloedcirculatie en verhoogde spierspanning.
Eliminatie van rimpels en huidverstrakking.
De behandeling is volledig pijnloos voor de patiënt en handig voor de arts. Maar een blijvend resultaat wordt pas bereikt na een volledige procedure. Hun aantal is afhankelijk van de individuele situatie van de patiënt en het verloop kan alleen worden bepaald na een volledig consult.
Verbod op gebruik

Het gebruik van het apparaat is verboden als de patiënt er contra-indicaties voor heeft. Dit zijn:
oncologische neoplasmata;
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
dermatologische ontstekingsprocessen;
infectieziekten in de acute fase;
chronische ziekten in de acute fase;
nier- en leverinsufficiëntie;
hart-en vaatziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
koorts, griep, acute luchtweginfecties, hoge temperatuur.
Bekijk de medische geschiedenis van de patiënt tijdens het eerste consult om er zeker van te zijn dat er geen gezondheidsproblemen zijn.
Plaats een bestelling

Heb je de juiste beautyapparatuur gevonden? U kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. We hebben alleen gecertificeerde systemen die rechtstreeks van fabrikanten naar het land komen, dus hun kosten zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. Bovendien krijgt u bij ons de mogelijkheid om gratis de werkingsregels van het geselecteerde systeem te leren.
Je kunt de cursus volgen in een voor jou geschikte vorm en na afronding ontvang je een certificaat. Ook krijgt u een garantie die u van dienst zal zijn in geval van een probleem. En u kunt de bezorging in elke hoek van het land bestellen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld en u krijgt alle antwoorden. Of laat een verzoek achter op de website, en onze consultant belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Cavitatiefrequentie - 40 kHz

Complete set - 6 sproeiers

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.