Multifunctioneel foto-epilatie-apparaat

Productcode:
1649
Leverancierscode:
1323
Beschikbaar:
Op voorraad

3.900,00€

course-cert ce-cert

De European Medical Systems Company is verheugd om onder de aandacht van specialisten een multifunctioneel foto-epilatieapparaat te presenteren. De mogelijkheden van de technologie stellen u in staat om snel en pijnloos ongewenst haar aan te pakken, voor een perfect gladde huid.
Modelkenmerken:

IPL foto-epilatie is een innovatieve en pijnloze methode om ongewenst haar op het lichaam en gezicht te verwijderen. IPL (Intense Pulsed Light) wordt geabsorbeerd door de melanine in de follikels en werkt direct in op de haarfollikel om verdere haargroei te voorkomen. Met deze behandeling kunnen pijnloos en snel uitstekende resultaten worden behaald. Zelfs na de eerste behandeling is er een duidelijke haarvermindering.
Breng vóór foto-epilatie een geleidende gel aan op het behandelde gebied. De tweede fase begint met lichtpulsen die met regelmatige tussenpozen worden uitgezonden. De duur van de procedure hangt af van de mate van het aangedane gebied en het type ingreep, bijvoorbeeld voor de oksels 15 seconden, voor de helft van het been ongeveer 30 seconden.
Het apparaat heeft 3 sproeiers die afhankelijk van het te behandelen gebied worden gebruikt. Het koelsysteem maakt gebruik van een halfgeleider die 5 minuten na het opstarten van het apparaat de gewenste temperatuur genereert. Het controlesysteem maakt de behandeling uiterst effectief. Het apparaat is uitgerust met sproeiers met de volgende technologieën:
HR: Ontharing
SR: Huidverjonging (lichte lengte 560-1200nm, die gepigmenteerde laesies en ouderdomsvlekken, zonnebrand, krimpende poriën en huidverbetering kan verminderen en elimineren)
VR: Vasculaire verwijdering (lichtgolf van 420-1200 nm wordt gebruikt om laesies te verwijderen en acne in het gezicht te behandelen).
Afhankelijk van het gebied wordt een geschikt mondstuk gebruikt. Maar u moet niet vergeten dat dit een nogal serieus apparaat is, dus het mag niet worden gebruikt als er contra-indicaties zijn.
Contra-indicaties voor gebruik

De toestanden waarin de machine niet wordt gebruikt zijn:
zwangerschap en borstvoeding;
chronische ziekten in de acute fase;
auto-immuunziekten;
oncologische neoplasmata;
pathologie van het endocriene systeem;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
schade aan de integriteit van de huid;
inflammatoire en schimmeldermatologische processen;
ziekten van de bekkenorganen.
Zorg ervoor dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor behandeling, anders kan dit gezondheidsproblemen veroorzaken.
Uitchecken

Heeft u de ideale foto-epilatiemachine voor u gevonden? Bestel hem dan voor een prijs die 10% lager is dan waar dan ook in het land via de EMS-Beauty webshop. Reden hiervoor is de directe samenwerking met fabrikanten in de afgelopen jaren. En als bonus krijgt u de mogelijkheid om gratis te leren werken met het gekochte apparaat in een formaat dat voor u geschikt is. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.
Bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. Bij pech ben je verzekerd. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Neem contact op met onze beheerder. Om contact met hem op te nemen, laat u een verzoek achter op de website en u wordt binnenkort teruggebeld om de details te verduidelijken.
Specificaties:
 
Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Vermogen - 1800 W

Pulsenergie - 10-60 J/cm2

Aantal pulsen - 1-30 ms

Koeltemperatuur - 0-5 graden Celsius

Koelsysteem - halfgeleider + water + lucht

Afmetingen - 47x36x104 cm

Gewicht - 40 kg

Garantie - 24 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.