Multifunctioneel cryolipolyse apparaat ERV-02

Productcode:
1453
Leverancierscode:
2919
Beschikbaar:
Op voorraad

3.000,00€

course-cert ce-cert

Het cryolipolyse-apparaat ERV-02 wordt onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten op de website ems-beauty.es. Met de geavanceerde technologie van het apparaat kunt u snel omgaan met de tekortkomingen van de figuur.
Apparatuurmogelijkheden

De ERV-02 is de enige vetbevriezingstechnologie die is goedgekeurd door de FDA. Cryolipolyse is een niet-chirurgische methode om vet te verminderen. Hardnekkige, vetophopingen op de buik, dijen, rug, achterkant van de armen en binnen en buiten de dijen kunnen ermee worden behandeld. Deze specifieke technologie is niet in staat om traditionele liposuctie te vervangen, maar is een uitstekende aanvulling op hen, omdat de procedure niet zoveel vet vermindert als traditionele liposuctie. Er zijn geen anesthesie of analgetica nodig en er is geen hersteltijd na de behandeling.
Cryolipolyse is een nieuwe niet-invasieve, innovatieve niet-chirurgische behandelingstechnologie zonder chirurgie en zonder medicijnen. Een sessie duurt meestal één tot vier uur. De methode is veilig. Er kunnen echter tijdelijke gevoelens van pijn en spanning zijn die zelfs met kleine pijnstillers onder controle kunnen worden gehouden.
De behandeling is als volgt: het apparaat is correct geïnstalleerd om vet te verminderen. Het apparaat kneedt vervolgens het vetkussen tussen twee koelapparaten. Het is als een krachtige trein en druk op de stof. Na ongeveer een uur is de behandeling van het gebied voltooid. In de eerste minuten van afkoeling voel je een zekere druk en intense kou. Maar tegelijkertijd lezen veel patiënten, werken ze op een laptop, kijken ze video's en slapen ze zelfs.
Over drie weken kunt u de eerste veranderingen zien. Grote veranderingen zijn beschikbaar in 2-3 maanden. Bij een typische cryolipolysebehandeling is er een merkbare vermindering van vetweefsel in het behandelde gebied. Als de eerste behandeling is voltooid, kan een verdere vermindering van het vetweefsel door de daaropvolgende behandeling worden geïnduceerd.
Contra-indicaties voor gebruik

Houd er rekening mee dat het apparaat gevaarlijk kan zijn als het wordt gebruikt met contra-indicaties. Dit zijn:
zwangerschap en borstvoeding;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
oncologische ziekten;
auto-immuunpathologieën;
ziekten van de lever en de nieren;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
schade aan de integriteit van de huid op de plaats van behandeling;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase.
Bekijk tijdens het eerste consult de medische geschiedenis van de patiënt. Dit garandeert een positief behandelresultaat voor u en de patiënt.
Plaats een bestelling

Als het gepresenteerde apparaat precies is wat je wilde, haast je om het te kopen in de EMS-Beauty online winkel voor de beste prijs. Omdat we rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van apparaten veel lager dan in andere winkels in het land. En u kunt de regels van hun werking gratis leren in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afloop van de cursus wordt een certificaat uitgereikt. Het zal van pas komen bij het omgaan met patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Meer advies nodig? Laat dan een verzoek achter op de website, zodat onze manager tijdens kantooruren kan terugbellen en alle details van de bestelling kan verduidelijken.
Specificaties:

Uitgangsvermogen - 180 W

Vermogen - 20 W

Ultrasone frequentie - 40 kHz

Vacuümdruk - 0,08 MPa

Intensiteit - 5000 msd

Koeltemperatuur - tot -10 graden Celsius

Complete set - 8 elektroden

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.