Multifunctioneel apparaat ULTRASONIC WAVE 3045/43

Productcode:
1483
Leverancierscode:
ULTRASONIC WAVE 3045/43
Beschikbaar:
Op voorraad

19.461,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es een functioneel huidverzorgingsapparaat VISAGE ALL-IN-ONE 1040. Hiermee worden eventuele corrigerende procedures gemakkelijker uit te voeren en als resultaat beter.
Systeemmogelijkheden

Multifunctioneel apparaat VISAGE ALL-IN-ONE 1040 staat voor kwaliteit en functionaliteit in één fles. Een breed scala aan verschillende goed op elkaar afgestemde behandelingen maakt dit apparaat de perfecte keuze voor elke salon die zijn klanten efficiënte service en professionaliteit op het hoogste niveau wil bieden. Met dit apparaat kunt u een complete reeks behandelingen uitvoeren, van reiniging tot verjonging.
Microdermabrasie
RF opheffen.
Fototherapie.
Elektroporatie.
Microdermabrasie wordt gebruikt om verschillende soorten onvolkomenheden tegen te gaan, zoals rimpels, huidvlekken, striae en littekens (acne, chirurgisch, enz.).
Het doel van microdermabrasie is om de meest oppervlakkige huidlagen te verwijderen en het oppervlak glad te maken. RF-lifting in de esthetische geneeskunde is een speciaal type behandeling waarbij een mechanisme wordt gebruikt dat in staat is om hoogfrequente elektromagnetische stroom uit te zenden. Dankzij het handstuk wordt de elektrische lading overgedragen op de huid en onderliggende weefsels, waardoor het gewenste "therapeutische" effect wordt bereikt. Zoals eerder vermeld, worden radiofrequenties in de esthetische geneeskunde gebruikt om verschillende soorten onvolkomenheden te corrigeren en te elimineren. Het wordt met name gebruikt om rimpels, slappe huid, gladde littekens tegen te gaan, striae te verminderen en cellulitis te bestrijden.
Fototherapie stimuleert niet alleen de geest, maar ook de huid. Fototherapie maakt gebruik van een speciaal energiebesparend licht dat de biologische capaciteiten van de huid op lange termijn stimuleert en activeert, de vorming van collageen stimuleert en leidt tot een significante vermindering van rimpels. Poriën worden kleiner, donkere vlekken verdwijnen, gebroken haarvaten (couperosis) worden verwijderd en de huid wordt zichtbaar verjongd. Fototherapie is ook ideaal voor de behandeling van acne.
Elektroporatie is een niet-invasieve esthetische geneeskundetechniek die de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, bestaande uit de toepassing van elektrische stroom. Dit proces wordt gebruikt om poriën in de huidcellen te openen waar de stof doorheen kan. De opening van nieuwe kanalen, elektroforen genaamd, wordt veroorzaakt door de werking van intense en korte elektrische impulsen die een stroom van in water oplosbare moleculen met een laag molecuulgewicht induceren, zodat medicijnen, actieve complexen en moleculen in open poriën kunnen doordringen. Waardevolle anti-aging ingrediënten zoals vitamines en essentiële voedingsstoffen kunnen de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Bestelling levering

Nadat u de juiste apparatuur hebt gevonden, bestelt u deze voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty-winkel. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat en bij aankoop krijgt u een servicegarantie. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Als u een bestelling wilt plaatsen, laat u een verzoek achter en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.