Multifunctioneel apparaat MULTISONIC MASSAGE 3036

Productcode:
1484
Leverancierscode:
MULTISONIC MASSAGE 3036
Beschikbaar:
Op voorraad

30.354,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar functionele bodyshaping apparatuur? Dan is het Endomassage 3035 systeem, gepresenteerd door de EMS-Beauty store, wat je nodig hebt. Handig en efficiënt, het wordt uw beste assistent in uw werk.
Beschikbare technologieën

Met het Endomassage 3035 systeem kunnen vetophopingen en cellulitis met groot succes worden behandeld. Het apparaat is uitgerust met cavitatie-, RF-lifting- en LPG-massagetechnologieën. Het principe van cavitatie is gebaseerd op de vorming en oplossing van holtes in vloeistoffen door drukschommelingen. Deze technologie is gericht op het verminderen van vetcellen door zich selectief op vetcellen te richten zonder het omliggende weefsel te beschadigen. De snelle opeenvolging van verandering tussen positieve en negatieve druk creëert microbellen in de vetcel, die hun membranen beschadigen.
Daarna komen vetzuren in het lymfestelsel en worden ze binnen enkele weken uit het lichaam uitgescheiden. Het gebruik van RF-lifting na cavitatie stelt u in staat om te gaan met slappe huid en cellulitis. RF-golven verwarmen de huid diep tot 44 graden Celsius. Zo wordt het oude collageen vernietigd, maakt het lichaam nieuw collageen aan en wordt de huid weer stevig en elastisch. Gewichtsverlies tijdens radiofrequente therapie is ook niet ongewoon, omdat vetcellen worden beschadigd en krimpen.
 LPG-massage is een zogenaamde diepe weefselmassage met speciale gemotoriseerde rollen en vacuüm. In overeenstemming met de rol van vermindering van vetcellen, wordt de bloedcirculatie van het bindweefsel en de lymfatische uitstroom gestimuleerd en wordt de vorming van collageen en elastine geactiveerd. Beloofd effect: de huid wordt dikker, elastischer en kleine vetophopingen verdwijnen. Door de combinatie van deze technologieën kunt u een breed scala aan procedures uitvoeren:
Eliminatie van lokale vetophopingen.
Afname in volume en lichaamsgewicht
Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid.
Vermindering van de ernst en preventie van cellulitis.
Modellering van het lichaam en ovaal van het gezicht.
Het verminderen van rimpels.
Verbetering van het celmetabolisme, de bloedcirculatie en de lymfedrainage.
Verlichting van artritis pijn.
Het systeem is uitgerust met verschillende sproeiers om elk deel van het gezicht en lichaam te behandelen. De behandeling zelf is pijnloos en onmiddellijk na voltooiing kan de patiënt terugkeren naar het gebruikelijke levensritme.

Contra-indicaties voor behandeling

U moet niet vergeten dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van het apparaat. Als ten minste één van hen aanwezig is, is het ten strengste verboden om de procedure uit te voeren. Deze staten omvatten:
zwangerschap en lactatieperiode;
nier- en leverziekten;
hart-en vaatziekten;
ingebouwde pacemaker;
chronische ziekten in de acute fase;
infectieziekten;
oncologische ziekten;
auto-immuunpathologieën;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
huidlaesies op de behandelplaats.
Vraag de patiënt naar al zijn vroegere en huidige medische aandoeningen om er zeker van te zijn dat hij een geschikte kandidaat is voor behandeling.
Apparatuur kopen

Besloten om een ​​apparaat te kopen voor lichaamsmodellering? Doe het voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze apparatuur een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. En als bonus kunt u de regels voor het gebruik van de apparatuur gratis leren in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt en bij aankoop ontvang je garantie op service. Bovendien kunt u de bezorging naar alle hoeken van het land laten bezorgen via een koeriersdienst die bij u past. Of maak op uw gemak gebruik van onze ophaalservice.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een verzoek achter en wij nemen tijdens kantooruren contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.