Multifunctioneel apparaat 6in1 Med Supertone

Productcode:
1762
Leverancierscode:
1981
Beschikbaar:
Op voorraad

25.000,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es het 6in1 Med Supertone-apparaat voor gezichts- en lichaamsverzorging. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u het bestaan ​​van andere cosmetische apparaten vergeten.

Beschikbare functies

Het gepresenteerde systeem is uitgerust met een aantal geavanceerde technologieën. Monopolaire radiofrequentie dringt tot 20 mm door het lichaam en bereikt zowel de dermis als het onderhuidse vet, waardoor watermoleculen worden gestimuleerd om snel te bewegen en endogene warmte tussen 45 en 55 graden Celsius te produceren. Bipolaire RF dringt 2 tot 4 mm door in de huid en is daarom geschikt voor huidversteviging, elastine- en collageenvezelregeneratie, rimpelverzachting en algemene gezichtsverjonging.
Vacuümmassage maakt gebruik van de zuigende werking van het probleemgebied om gifstoffen te verwijderen. Deze behandeling heeft een liftende werking op de huid, stimuleert de onderhuidse structuren om de bloed- en lymfestroom te verbeteren en het lichaamsvet te verminderen.
Electroporation is ontwikkeld voor maximale resultaten met behulp van een reeks professionele serums met een zeer hoog percentage actieve ingrediënten met 100% absorptie. Een technologie die gebruik maakt van zachte elektromagnetische pulsen om het absorptievermogen van de huid te vergroten. Het apparaat is een handmatige en pijnloze methode waarmee u serums diep in de dermis kunt afleveren.
Contra-indicaties voor gebruik

Er is een lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat:
zwangerschap en borstvoeding;
ontstekings- en schimmelprocessen van de huid;
mechanische schade aan de huid op de behandelplaats;
chronische ziektes;
verergering van infectieziekten;
oncologische ziekten;
auto-immuunpathologieën;
hart-en vaatziekten;
ingebouwde pacemaker en metalen implantaten.
psychische stoornissen en epilepsie;
koorts, griep, koorts.
Let op de medische geschiedenis van de patiënt om gezondheidsproblemen te voorkomen en alleen het beste resultaat te garanderen.

Plaats een bestelling

Als u uw ideale uitrusting hebt gevonden, kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via de online winkel van EMS-Beauty. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten meerdere malen lager dan in winkels van andere leveranciers. Daarnaast trainen wij u gratis in het gebruik van het aangeschafte systeem.
Je kiest de vorm van training die bij jou past. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. Ook ontvang je een garantiekaart waarmee je verzekerd bent bij een storing.
Neem contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die u op de site ziet om bezorging naar elke uithoek van het land te bestellen. Of laat een verzoek achter en wij bellen u tijdens kantooruren terug.
Specificaties:

Spanning - 220/230 V

Frequentie - 50 Hz

Vacuümkracht - 100 kPa

RF-frequentie - 25 W

Vermogen - 500 W

Display - 10" aanraakkleur

Afmetingen - 35x35x135 cm

Gewicht - 25 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.