MNS mesoroller met naalden van medisch staal 0,5 mm

Productcode:
1520
Leverancierscode:
3341
Beschikbaar:
Op voorraad

13,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 8

Op de website ems-beauty.es kunt u de MNS mesoscooter zien met medische stalen naalden van 0,5 mm om de huidconditie te verbeteren. Met een dergelijk apparaat kunt u verjonging en herstel van de opperhuid en dermis uitvoeren in professionele en thuisomstandigheden.
Apparaatmogelijkheden

De MNS mesoscooter met 0,5 mm medische stalen naalden is een kleine roller met 192 naalden op het oppervlak die de huid doorboren om de regeneratieprocessen te starten en de synthese van collageen en elastine te stimuleren. Eventueel
het is mogelijk om verschillende processen uit te voeren: micromassage van de opperhuid, het verhogen van de doorlaatbaarheid van celmembranen en het activeren van de productie van gezonde, jonge cellen.
Dit leidt tot het gladstrijken van rimpels, post-acne, littekens, striae. Het apparaat verbetert ook de toon en textuur van de huid, waardoor het uiterlijk, de kleur en de elasticiteit ervan worden verbeterd. Het apparaat is veilig omdat het de bovenste laag van de huid niet verwijdert, maar doorprikt om een ​​therapeutisch effect te bereiken.
Zo'n medisch hulpmiddel is gemaakt van staal, dat geen oxidatie ondergaat. Daarom is het zowel in de salon als thuis gemakkelijk te gebruiken. En dankzij het compacte formaat kunt u hem meenemen op reis en procedures uitvoeren in omstandigheden die voor u geschikt zijn.
Mesoscooter kopen

Als u besluit een dermaroller te kopen, bestel deze dan voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty winkel. We leveren cosmetische apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn een orde van grootte winstgevender in vergelijking met andere winkels. Indien nodig trainen wij u gratis in het gebruik van het apparaat.
Na afronding van de opleiding wordt een certificaat verstrekt. En bij de aankoop wordt een garantie afgegeven die u verzekert in geval van storingen. Bovendien kunt u de levering naar alle hoeken van Europa regelen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag in op de website en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.