MNS mesoroller met 2,0 mm medische stalen naalden

Productcode:
1519
Leverancierscode:
3344
Beschikbaar:
Op voorraad

13,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

Op de website ems-beauty.es wordt een handige en effectieve MNS mesoscooter met medische stalen naalden van 2,0 mm onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten. Met zo'n apparaat kunt u gemakkelijk en snel leeftijdsgerelateerde veranderingen vergeten.
Modelvoordelen

Een mesoscooter met micronaalden van 0,2 mm lang medisch staal maakt het mogelijk om gaten in de huid te maken door er een roller over te rollen. Met deze procedure is het mogelijk om de opperhuid te masseren, de doorlaatbaarheid van celmembranen te vergroten, de productie van collageen en elastine te verhogen.Dit leidt tot het gladstrijken van rimpels en littekens, het verbeteren van de huidskleur en -kleur, het uiterlijk en het vergroten van de weefselelasticiteit.
De mesoscooter is gemaakt van staal dat niet wordt blootgesteld aan oxidatie. Het apparaat is veilig omdat het de bovenste laag van de huid niet reinigt, maar doorprikt om de doorlaatbaarheid van celmembranen te vergroten. De roller is voorzien van 192 naalden om het beste resultaat te behalen. Het toestel zelf is vrij klein, waardoor je hem makkelijk meeneemt op reis.
Een apparaat kopen

Nadat u hebt besloten een mesoscooter te bestellen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. Wij leveren cosmetische apparaten rechtstreeks van fabrikanten, waardoor de kosten van onze producten vele malen voordeliger zijn in vergelijking met andere winkels. Daarnaast geven we gratis training over het gebruik van het gekochte apparaat.
De training wordt gegeven op een voor jou geschikt moment. Na voltooiing ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties bevestigt. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt via verschillende vervoerders de levering naar elke uithoek van Europa bestellen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.