MNS mesoroller met 1,0 mm medische stalen naalden

Productcode:
1517
Leverancierscode:
3342
Beschikbaar:
Op voorraad

13,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 8

Voor degenen die onder alle omstandigheden een effectieve huidverjonging willen uitvoeren, presenteert de website ems-beauty.es de MNS mesoscooter met medische stalen naalden van 1,0 mm. Met zo'n apparaat kunt u omgaan met verschillende huidaandoeningen en uitgesproken en blijvende resultaten behalen.
Apparaatfuncties

De cosmetica-industrie biedt haar klanten momenteel verschillende hulpmiddelen waarmee ze schoonheidsbehandelingen kunnen uitvoeren met verbazingwekkende therapeutische effecten. Deze omvatten een dermaroller met medische stalen micronaalden. Naaldlengte 0,2 mm. Op het oppervlak van een kleine roller bevindt zich een groot aantal micronaalden die gaten in de huid maken en de roller rollen vanwege de comfortabele grip op het huidoppervlak.
Met behulp van dit apparaat worden verschillende processen uitgevoerd: massage van de opperhuid, een toename van het aantal kanalen voor de doorgang van voedingsstoffen en hydraterende stoffen naar de diepere huidlagen, stimulatie van de synthese van collageen en elastine. Hierdoor worden rimpels en littekens gladgestreken. Het verbetert ook de huidskleur, het uiterlijk en de kenmerken: elasticiteit, kleur.
Zo'n medisch hulpmiddel is gemaakt van staal, dat geen oxidatie ondergaat. Het apparaat is veilig omdat het de bovenste laag van de huid niet reinigt, maar door het te doorboren, starten ze de natuurlijke regeneratieprocessen in de dermis. Hierdoor kan het zowel in de salon als thuis gebruikt worden. En dankzij het compacte formaat kunt u het apparaat meenemen op reis.

Bestelling levering

Als u besluit een dermaroller te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty winkel. Ons bedrijf werkt al vele jaren samen met fabrikanten van cosmetica-apparatuur, dus de kosten zijn bij ons veel winstgevender dan in andere winkels in Europa. Als bonus kun je gratis leren hoe je het apparaat kunt gebruiken.
Je kiest de vorm en het tijdstip van de opleiding. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Daarnaast kunt u de bezorging naar alle uithoeken van het land regelen.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze beheerder via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er tijdens kantooruren contact met u opgenomen.

Specificaties:

Aantal naalden - 192

Naaldlengte - 1,0 mm

Gewicht - 0,90 g

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.