Mini RF Gezichtsmachine Globus

Productcode:
1608
Leverancierscode:
6489
Beschikbaar:
Op voorraad

300,00€

course-cert ce-cert

Op de site ems-beauty.es, voor degenen die de huidverzorging willen verbeteren, wordt een mini-RF-apparaat voor het gezicht Globus gepresenteerd. De mogelijkheden ervan zullen zowel in een professionele salon als thuis worden toegepast.
Operatie principe

Globus is een draagbaar apparaat ontworpen voor RF-behandeling van het gezicht en decolleté. Het apparaat wordt gebruikt voor esthetische toepassingen tegen huidveroudering en rimpelvermindering. Het apparaat heeft ART RF-technologie, die helpt de poriën te verkleinen en radiofrequente warmte-energie naar weefsels over te dragen.
De combinatie van roodlicht- en blauwlichttechnologieën verbetert de microcirculatie van de huid en vermindert rimpels, vernauwt de poriën. Er zijn 4 programma's voor verschillende behoeften:
SR: Verjonging van de huid rond de ogen.
WR: Rimpelvermindering.
SRT: huidverjonging.
ACE: Acnebehandeling.
Na gebruik van het apparaat neemt het cellulaire metabolisme toe en wordt de huidelasticiteit hersteld. Het is een praktisch apparaat en een investering die op termijn een veilige besparing garandeert.
Als u besluit een RF-tillift te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. Hier kun je niet alleen een gecertificeerd apparaat krijgen, maar ook gratis leren werken ermee. En ontvang na afloop van de cursus een certificaat.
U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt uw goederen in elke hoek van het land krijgen. Neem voor het plaatsen van een bestelling contact op met onze manager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.

Specificaties:

Vermogen - 15 W

Frequentie - 1,15 MHz

Spanning - 220 V

Afmetingen - 14,6x5,6x3,5 cm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.