Mini Laser Ontharing D-las 808

Productcode:
1744
Leverancierscode:
826
Beschikbaar:
Op voorraad

240,00€

course-cert ce-cert

Als je al lang aan laserontharing denkt, maar je bent te lui om naar een schoonheidssalon te gaan, dan is de D-Las 808 draagbare diodelaser een prima alternatief. Handig, effectief en veilig, het wordt uw redder in nood in huidverzorging.
Beschikbare functies

De D-Las 808 diodelaser is een draagbaar apparaat op basis van selectieve fotothermolyse. Deze technologie richt zich op de melanine in de follikel, verhit deze en vernietigt deze. Samen met het pigment raakt ook het haarzakje oververhit, waardoor het uitvalt en de haargroei in dit gebied stopt. Talrijke studies hebben aangetoond dat de 808 nm diodelaser als de gouden standaard wordt beschouwd en bevestigt dit in de praktijk. U kunt een dergelijk apparaat op elk moment van het jaar gebruiken, zonder beperkingen op het fototype van de huid, voor een blijvend effect.
Maar het is belangrijk om een ​​paar punten te onthouden voordat u doorgaat met het onafhankelijke gebruik van het apparaat:
Als u een frisse kleur heeft, moet u wachten tot deze vervaagt om geen brandwonden te veroorzaken. Aangezien het doelwit van laserstraling een pigment is, moet er een verschil zijn tussen huid- en haarkleur om een ​​positief effect te bereiken.
Controleer op eventuele contra-indicaties voor de behandeling en gebruik het apparaat alleen als u zeker weet dat u gezond en geschikt bent voor de procedure.
Raadpleeg idealiter een arts om te weten hoe u het apparaat correct moet gebruiken zonder negatieve gevolgen.
De D-Las 808 diodelaser is veilig en gemakkelijk thuis te gebruiken en is geschikt voor alle huidtypes. En een instelbare timer en laserenergiebeheer geven aan wanneer de verwerking moet worden gestopt. Lichtgewicht en draagbaar ontwerp is handig in gebruik en kan overal worden meegenomen. En onthoud dat om een ​​resultaat op lange termijn te bereiken, je minimaal 3 sessies moet voltooien. De exacte hoeveelheid hangt af van het geslacht, het type haar en de huid, evenals de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt.

Toepassingsverbod

Contra-indicaties voor laserontharing zijn de volgende voorwaarden:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
verergering van infectieziekten;
inflammatoire en schimmelhuidletsels;
koortsaandoeningen, griep en acute luchtweginfecties;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologische neoplasmata;
lichtgevoeligheid en epilepsie;
menstruatiecyclus;
ziekten van de bekkenorganen;
infectieziekten in de acute fase.
Let op uw gezondheid: als u ten minste één van deze aandoeningen heeft, is de procedure verboden.
Uitchecken

Als u besluit een ontharingsapparaat te kopen, doe dat dan voor de beste prijs in de EMS-Beauty online winkel. Onze apparatuur is gecertificeerd en de kosten zijn een orde van grootte lager dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren gratis hoe u het kunt gebruiken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat voor u van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u een garantie die u voorziet van after-sales service in geval van garantieproblemen. Bovendien kunt u de levering op elke locatie regelen.
Om alle details te weten te komen, vult u een aanvraag in op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Vermogen - 9 W

Spanning - 220V-240V/50Hz of 110V-130V/60Hz

Afmetingen - 17x6,6 cm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.