Micronidling machine UMS-W3

Productcode:
1836
Leverancierscode:
3900
Beschikbaar:
Op voorraad

3.900,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar een effectief apparaat voor huidverjonging? Dan is de RF Jubilee microneedling machine de perfecte optie. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u veel huidonvolkomenheden het hoofd bieden zonder het gebruik van een scalpel.
Apparatuurmogelijkheden

RF Jubilee is een van de nieuwste microneedling-machines, maar kan concurreren met laserresurfacing en chemische peelings. Het komt erop neer dat tijdens de procedure de huid wordt doorboord met een speciale roller die is uitgerust met naalden. Deze micronaalden worden tot een bepaalde diepte ingebracht, afhankelijk van het te corrigeren probleem, en via hen wordt een radiopulssignaal naar de huid gestuurd of een actieve chemische stof afgegeven.
Gecontroleerde schade in combinatie met radiofrequente stimulatie leidt tot een verbetering van metabolische processen en cellulaire ademhaling, versnelling van regeneratie en bloedcirculatie, opheffing van stagnatie en stimulering van de synthese van nieuw collageen en elastine. Dat wil zeggen, de methode is gericht op het verbeteren van cellulaire processen, waardoor het verkregen resultaat lange tijd wordt opgeslagen. Jubilee kan een breed scala aan manipulaties uitvoeren:
rimpels gladstrijken;
algemene huidverjonging;
preventie van vroegtijdige veroudering;
huid opheffen;
herstel van elasticiteit en elasticiteit van weefsels;
resurfacing van striae, littekens, post-acne;
vermindering van vergrote poriën;
eliminatie van lokale vetophopingen;
vermindering van de ernst en preventie van cellulitis;
behandeling van hyperhidrose;
correctie van ouderdomsvlekken.
Door alle biochemische processen van het lichaam te verbeteren en de aanmaak van nieuw collageen te stimuleren, zijn de meeste van bovenstaande resultaten bereikt. Dit is het belangrijkste kenmerk van het apparaat. Omdat tijdens de behandeling een persoon praktisch geen pijn voelt, is het constante gebruik van anesthesie niet vereist. Dit is een besparing op lange termijn. En de aanwezigheid van een koelsysteem zorgt voor comfort en pijnloze behandeling.
Omdat de lengte van de naald verstelbaar is, kan elk deel van het gezicht en lichaam worden behandeld. Met een reeks rollen kunt u corrigerende procedures uitvoeren, ongeacht het geselecteerde gebied. De gebruikte energie is efficiënter en veiliger dan andere bestaande opties. Focustechnologie zelf bepaalt de diepte van penetratie van energie, te beginnen met het individuele probleem van de patiënt. Het interne controlesysteem zorgt voor een soepele werking van het apparaat. Gebruiksgemak is te danken aan de intuïtieve interface en eenvoudige menu's. En het kleine formaat van het apparaat is ook geschikt voor mensen die in kleine kantoren werken.

Contra-indicaties voor gebruik

U moet onthouden dat het systeem niet altijd effectief is. Als de patiënt contra-indicaties heeft voor de procedure, is de uitvoering ervan verboden. Deze staten omvatten:
pathologie van het endocriene systeem;
inflammatoire dermatologische processen;
infectieziekten;
allergische reactie op anesthesie;
hart-en vaatziekten;
oncologische processen;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
zwangerschap en lactatieperiode.
U moet de medische geschiedenis van de patiënt bestuderen om zeker te zijn van een positief resultaat van de procedure. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.
Apparatuur kopen

Als u de gewenste apparatuur voor gezicht en lichaam hebt gevonden, kunt u deze voor een redelijke prijs kopen via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten 10% lager dan in winkels van andere leveranciers.
Bij aankoop krijg je een gratis training aangeboden over het werken met het geselecteerde apparaat. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem contact op met de manager via de telefoonnummers die op de site worden vermeld om een ​​leveringsformaat te kiezen dat voor u geschikt is. Of laat een verzoek achter en onze specialist neemt spoedig contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.