Microdermabrasie apparatuur VS DIAMOND PEELING 820

Productcode:
1464
Leverancierscode:
3820
Beschikbaar:
Op voorraad

1.380,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar een functionele microdermabrasie machine? Dan stellen wij u graag het VS DIAMOND PEELING 820 systeem voor diamant microdermabrasie voor. De mogelijkheden van het apparaat maken het een onmisbare assistent voor een schoonheidsspecialiste in de gezichtsverzorging.
Apparaatfuncties

Microdermabrasie is een effectieve methode voor huidvernieuwing en verwijdering van dode huidcellen. Dit proces ontstopt poriën en follikels en stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Tegelijkertijd ontvangt de huid een puls om nieuwe verse cellen te produceren.
Diamant microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypes. In vergelijking met klassieke peeling gebeurt het verwijderen van dode cellen met behulp van een gericht apparaat en een absoluut gecontroleerde verwijdering van de hoornvlieslaag, pigmenten en littekens.
Met behulp van technologie is het mogelijk om de volgende therapeutische effecten te bereiken:
Vermindering van rimpels en zichtbare verbetering van de conditie van littekens.
Striae gladmaken.
Het uiterlijk van vergrote poriën verminderen.
Het probleem van een overtollige vette huid oplossen.
Behandeling van acne en correctie van littekens daarna.
Huidversterking.
Voorbereiding van de huid voor de introductie van actieve stoffen.
Diamant microdermabrasie kan worden gebruikt als een op zichzelf staande behandeling of in combinatie met andere technologieën. Vooral mensen die al jaren last hebben van acne of acnelittekens zullen baat hebben bij de behandeling.
Contra-indicaties voor gebruik

Er is een lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het systeem, in aanwezigheid waarvan het verboden is om de procedure uit te voeren:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
inflammatoire dermatologische processen;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten;
oncologische ziekten;
kwaadaardige neoplasmata op de behandelingsplaats;
koortsachtige toestanden.
Voordat u met de behandeling begint, bent u verplicht de medische geschiedenis van de patiënt te bestuderen, zodat de manipulatie zijn gezondheid niet schaadt.

Bezorging regelen

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty wanneer u van plan bent een microdermabrasieapparaat te kopen. U kunt bij ons gecertificeerde apparatuur kopen tegen een prijs die een orde van grootte lager is dan in andere winkels, aangezien wij apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren. Ook kunt u hier gratis leren werken met het systeem.
Na afloop van de cursus wordt een certificaat uitgereikt. En bij de aankoop krijgt u een garantie die u verzekert in geval van een storing. Bovendien wordt de levering door het hele land uitgevoerd - kies gewoon de koeriersdienst die bij u past.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Spanning - 220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Vermogen - 150 W

SPA hoofdvacuüm - 16 st.

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.