Microdermabrasie apparatuur AS-822B

Productcode:
1081
Leverancierscode:
2684
Beschikbaar:
Op voorraad

370,00€

course-cert ce-cert

Het functionele microdermabrasie-apparaat AS-822B wordt onder de aandacht van schoonheidsspecialisten gepresenteerd op de website ems-beauty.es. De mogelijkheden van het systeem bieden de mogelijkheid om een ​​breed scala aan procedures uit te voeren, wat een positieve invloed zal hebben op de ontwikkeling van uw bedrijf.
Operatie principe

Het AS-822B-systeem is een kleine kristal- en diamantmicrodermabrasiemachine. Het apparaat is uitgerust met verschillende mondstukken met een diamantpunt van verschillende groottes voor de behandeling van gezicht en lichaam, evenals de mogelijkheid om over te schakelen naar de kristalmicrodermabrasiemodus. De eigenaardigheid van het apparaat is dat het de huid polijst, de bovenste laag dode cellen verwijdert, wat leidt tot een gelijkmatiger oppervlak van de huid.
Als resultaat van de toepassing wordt het reliëf geëgaliseerd en wordt de huid glad met minder uitgesproken sporen van acne, met verminderde poriën, een meer uniforme toon van gezichtstissues. Bovendien activeert deze technologie de bloedcirculatie en lymfedrainage in het behandelde gebied en stimuleert het de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Na regelmatig gebruik straalt en verjongt de huid, neemt de ernst van rimpels af en wordt de dermis gelift.
Het apparaat kan op elk deel van het gezicht worden gebruikt, behalve de periorbitale regio, nek, decolleté en handen. Het belangrijkste is om het juiste mondstuk te kiezen voor de behandeling van elk specifiek gebied om het beste resultaat te garanderen. Het AS-822B systeem is onder andere klein van formaat, neemt dus niet veel ruimte in beslag en kan zelfs in een bureaulade worden opgeborgen.
Gebruiksaanwijzingen

Het systeem is ontworpen om de volgende manipulaties uit te voeren:
diepe reiniging van poriën van onzuiverheden en comedonen;
verwijdering van dode cellen;
verzachting of volledige eliminatie van post-acne, littekens en littekens;
vermindering van de ernst van vergrote poriën;
rimpels gladstrijken;
verbetering van de huidskleur en de verlichting ervan;
eliminatie of gedeeltelijke verlichting van verschillende soorten pigmentatie;
toename van de weefseltonus.
Onthoud dat alleen een systeem van hoge kwaliteit een dergelijk resultaat biedt. Daarom is investeren in de AS-822B de juiste beslissing.
Contra-indicaties voor gebruik

Het is ten strengste verboden om het apparaat te gebruiken in aanwezigheid van dergelijke contra-indicaties:
vasculaire laesies;
individuele gevoeligheid voor de procedure;
ontstekingsprocessen op de behandelingsplaats;
diabetes mellitus in het stadium van decompensatie;
actieve dermatose;
zwangerschap en lactatieperiode;
neiging om keloïde littekens te vormen;
oncologische processen;
epilepsie;
virale infecties.
Alvorens het apparaat te gebruiken, is het uiterst belangrijk om de patiënt te informeren over zijn huidige en vroegere ziekten om het positieve resultaat van de procedure vast te stellen.
Uitchecken

Besloten om een ​​microdermabrasie machine te kopen? Doe het voor de beste prijs in de EMS-Beauty winkel. We hebben een grote keuze aan gecertificeerde systemen, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan die van andere leveranciers, aangezien we onze apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren. En als bonus kun je gratis leren hoe je de machine bedient.
De training wordt online en lokaal gegeven - naar keuze. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop ontvangt u een coupon voor garantieservice voor een periode van een jaar.
Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van het land te bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld om alle details te verduidelijken.
Systeem instellingen

Complete set - 3 sproeiers

Vermogen - 65 V

Spanning - 220 V

Frequentie - 50 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.