Microdermabrasie apparatuur

Productcode:
1686
Leverancierscode:
6846
Beschikbaar:
Op voorraad

950,00€

course-cert ce-cert

EMS-6846 microdermabrasie-apparaat werd gepresenteerd voor schoonheidsspecialisten in de EMS-Beauty online winkel. Dit apparaat zorgt voor een effectieve reiniging en verjonging van alle huidtypes.
Apparaatmogelijkheden

De EMS-6846 kan verschillende huidtypes behandelen met onderdruk en microkristallijne reiniging. Deze micro-invasieve behandeling elimineert verschillende onvolkomenheden, verbetert het lymfestelsel en de bloedcirculatie in de huid. Bovendien bevordert de technologie de aanmaak van collageen en de regeneratie van de huid.
Dit apparaat bevat ook een hydrodermabrasiesysteem. Door negatieve druk en schoonheidsproducten te combineren, kunt u uw huid nog dieper reinigen en vergrote poriën verminderen, de huidtextuur verbeteren en uw huid hydrateren. Deze behandelingen verbeteren de elasticiteit en het herstellend vermogen van de huid, verwijderen ruwheid, donkere vlekken en zorgen voor heldere poriën. Dit apparaat moet echter worden gebruikt door een professionele schoonheidsspecialiste en alleen in dit geval zullen reiniging en peeling effectief zijn, de huid perfect worden en een aantal therapeutische effecten worden bereikt:
acne en post-acnebehandeling;
oplossing voor het probleem van comedonen;
het gladstrijken van littekens en striae;
herstel van de elasticiteit van gezichtstissues;
eliminatie van een droge huid;
normalisatie van cellulair metabolisme en microcirculatie;
verbeterde bloedcirculatie en lymfedrainage.
Maar vergeet niet dat er een reeks procedures nodig is om blijvende resultaten te bereiken. Hun aantal hangt af van het probleem van de patiënt en de kenmerken van zijn organisme. Het is echter mogelijk om de duur van de cursus alleen te bepalen tijdens een gedetailleerd overleg met de patiënt.
Contra-indicaties voor gebruik

Ondanks de effectiviteit van het systeem, zijn er beperkingen aan het gebruik ervan:
zwangerschap en borstvoeding;
ontstekingsprocessen van de huid;
schimmel huidlaesies;
mechanische verwondingen op het gebied van impact;
oncologische ziekten;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten.
Daarom is het uw verantwoordelijkheid om de medische geschiedenis van de patiënt te bekijken voordat u met de behandeling begint, om er zeker van te zijn dat hij een geschikte kandidaat is voor de procedure en dat deze hem alleen maar een positief resultaat zal opleveren.
Uitchecken

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Koop dan een gecertificeerd systeem tegen de beste prijs in Europa via de EMS-Beauty webshop. We hebben leveringen rechtstreeks van fabrikanten georganiseerd, dus de kosten van onze apparaten zijn een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Daarnaast kun je bij ons gratis leren werken met het apparaat.
Je kiest zelf de vorm van de training en na afronding ontvang je een certificaat. Ook ontvangt u een garantie die u van dienst zal zijn in geval van garantieproblemen. Bovendien wordt er in alle hoeken van het land geleverd.
Om een ​​aankoop te doen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Complete set - 4 sproeiers

Display - LCD-touchscreen en drukregelaars

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.